Annonse

Kvinnen finner en sekk i veikanten – plutselig så begynner den å røre på seg!

Av

Tidlig søndag morgen var en kvinne utenfor å mate kyllinger da hun plutselig så en liten, svart valp vandre alene i nærheten.
Siden hun var frivillig ved «Juliana’s Animal Sanctuary (JAS)» i Colombia og søster av grunnleggeren Juliana Castañeda Turner, tok hun øyeblikkelig valpen i armene og gikk for å finne Juliana, som oppfordret henne til å sjekke resten av eiendommen for flere hunder.
Etter hvert fant de to hvite sekker til.

Da de pakket opp sekkene oppdaget de tre valper i skremmende tilstand. Antatt å være bare 5 uker gamle, og de var svake av sult og dehydrering. De var også dekket av lopper.


Noen hadde skilt de fire valpene fra moren og overlatt dem til å dø. Hvis det ikke var for den mirakuløse flukten og oppdagelsen av den enslige valpen som hadde kommet seg løs ville de kanskje ikke funnet de andre i live.

De tok de direkte med seg til en veterinær hvor de fikk de vaksiner og kurer de skulle ha, og heldigvis var de forbausende friske. Målet var å få dem helt sunne før du la dem ut for adopsjon. I mellomtiden ville de være i gode hender!


Det er flott og se at det finnes så mange dyrehelter ute i verden! 
Del videre for å hylle alle dem som hjelper dyr i nød!

LES OGSÅ: Søppeltømmere hørte en rar lyd fra bilen –  De tar en drastisk beslutning når de ser i den svarte sekken!

Relaterte artikler