Annonse

Kvinnen er gravid og blir skutt i magen av innbruddstyver – 8 dager senere får hun den hjerteskjærende beskjeden!

Av

Desire Guardiola, fra Texa, USA, ble skutt i magen av en innbruddstyv som ranet hjemmet hennes.
Hun var hjemme med kjæresten, gravid i uke 34, på hendelsesdagen.
«Jeg hørte at det banket på døren min, men da jeg gikk for å sjekke utenfor for å se hvem som banket, så jeg aldri en sjel», sa hun.

Etter å ha gått tilbake til soverommet sitt hørte Desire døra som ble åpnet, og da hun krøp ut for å se hva som hadde skjedd, hun ble møtt av 3 personer, to kvinner og en med kniv, og en mann som rettet en pistol mot kjæresten hennes.


Ranerne tok med telefoner, bilnøkler og penger de hadde spart til babyen, så forsvant de ut av huset, rapporterer Daily Mail.
Desire og kjæresten løp etter dem, mens de skrek om hjelp til naboene. Da kjæresten når de igjen og det oppstår et basketak, hørte Desire et skudd.

«Jeg visste at jeg hadde blitt rammet fordi jeg kjente straks en intens smerte spredte seg utover magen. Jeg kjente med hånden at blodet strømmet, på baksiden av nedre høyre del av magen. Jeg kunne ikke lenger føle at Emery sparket i magen, og jeg visste at noe var galt» sa Desire
Desire ble sendt til sykehuset og det sto om livet for mor og barn.
Da legene ikke klarte å oppdage babyens hjerterytme, bestemte de seg øyeblikkelig for å ta keisersnitt. Emery Skye ble født, og det var kritisk for henne på grunn av den tidlige fødselen.
I mellomtiden ble Desire hastet bort for en akuttoperasjon for å reparere skaden forårsaket av kulen som hadde truffet henne.
Da Desire våknet etter operasjonen var det første gang hun så sin datter.
Foreldrene fikk 8 dager sammen sin datter før de måtte ta den hjerteskjærende avgjørelsen om slå av pustemaskinen.


Emery var i stand til å puste på egen hånd i 30 minutter etter å ha blitt koblet fra slangene, men hun ble deretter lilla og gikk bort fredelig i morens armer.

Så ufattelig tragisk! Det vrir i hjerterota når man hører om slike historier. 
Hvil i fred lille engel, la oss sende mange varme klemmer og hjerter til familien. 

LES OGSÅ: I begravelsen til sin mann hvisket hun at hun var gravid –  25 uker senere oppdaget legene det ufattelige!

Relaterte artikler