10.7 C
Oslo
torsdag, juni 1, 2023
HjemHistorierKvinnen blir tatt på fersk gjerning av politiet - Men plutselig kom...

Kvinnen blir tatt på fersk gjerning av politiet – Men plutselig kom sannheten i bilen frem

- Annonse -

Som mødre flest, vil vi gjøre alt for å sikre at barna våre er trygge og beskyttet. Men for denne kvinnen var det ikke alltid en enkel oppgave, og hun måtte ty til drastiske tiltak for å overleve.

I sin fortvilelse, kontaktet hun politibetjent Heather Kolke som passerte ved barneskolen i Michigan i USA, og spurte om hun kunne sove i bilen hennes.
Heather Kolke ble overrasket av spørsmålet, men etter å ha sett inne i bilen hennes, forsto hun umiddelbart at kvinnen var i en forferdelige situasjonen og visste at hun måtte gripe inn.

- Annonse -

Det var en sjokkerende opplevelse da hun oppdaget at Erin Harrison og hennes tvilling døtre på åtte år var hjemløse.

De var blitt tvunget til å leve på gata etter å ha mistet boligen sin på grunn av stigende husleier. Erin, som jobbet hardt på McDonald’s, fortalte politiet at de måtte sove i bilen utenfor barneskolen for å unngå problemer med å komme seg til timene neste dag.
Hun fortalte også politiet at døtrene Hayden og Abbigale ville ha niårsdag dagen etter, og at hun ikke hadde muligheten til å gjøre noe for å markere dagen for dem.


Heather bestemte seg for at hun måtte gjøre noe. Hun tok kontakt med et par kollegaer og venner og samlet raskt nok penger til å leie et hotellrom for en natt.
Hun sørget også for at tvillingene fikk en morsom bursdagsfeiring. Lokalsamfunnet sluttet seg til deres innsats for å skape den beste festen noensinne.
Takket være offiser Kolkes inngripen og støtten fra samfunnet, var Erin Harrison i stand til å finne et mer stabilt hjem for barna sine. Hun uttrykte sin takknemlighet for hjelpen hun fikk, og sa at hun følte at hun og barna hennes ikke var alene i kampen.

- Annonse -

Se video og hør hele historien her:

LES OGSÅ: Vår Staude med ny oppdatering som alle burde få med seg: «ha meg unnskyldt…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -