Annonse

Kvinnen blir sporløst borte – Det går 27 år før en tenåring finner årsaken til forsvinningen!

Av

Max Werenka, fra Canada klarte å løse mysteriet om den 70 år gamle, Janet Farris, som forsvant sporløst i 1992.
Familien Werenka, driver utleie av hytter ved en innsjø, og en dag hadde noen av gjestene vært på oppdagelsesferd å oppdaget noe helt spesielt i vannet.
De fortalte Max at de hadde sett noe skinnende på bunnen av innsjøen, nært land.
Max og gjestene reiste ut med båt for å se nærmere på funnet, det var en bil og den lå nede på seks meters dyp.
Etter at de vendte tilbake til hyttene begynte de å undersøke saken på internett, og de fant raskt at det hadde vært en bilulykke i 2009, og alle fire personene som var i bilen ble reddet, så de forsto at det var en avsluttet sak.
Men dette skulle snart endre seg, for bare noen dager senere var en politibetjent på piknik med familien sin ved innsjøen.
Saken om bilen i innsjøen ble nevnt for politibetjenten, men han mente at bilen hadde blitt hentet ut vannet den gang, men han skulle undersøke det.

Bilde: Youtube

Ikke lenge etter dukket det opp to politibetjenter som ville se nærmere på det mystiske bilvraket, men vannforholdene gjorde imidlertid vanskelig å se bilen fra overflaten.
Da bestemte Max seg for å hjelpe til, han ville dykke ned med sitt GoPro action kamera for å ta video, og dette klarte han helt utmerket.
Det ble sendt inn dykkere og mannskap for å få opp bilen, og bilen de fant var en Honda Accord 1986 modell.

Bilde: Youtube

Og inne i bilen fant de den døde kroppen til Janet Farris.
Familien har lett etter henne siden 1992, så det var en sorg og en stor lettelse for familien da de endelig kunne få en avslutning på hva som skjedde med deres kjære mamma, takket være Max.
Se video og hør hele historien her:La oss dele videre for å hylle den unge Max som endelig løste det uforklarlige mysterium.
Vi er glad de endelig fikk vite hva som skjedde med deres mamma.

LES OGSÅ: Pappaen ga sin datter et helt «spesielt» navn – 2 år senere leser moren navnet baklengs og avslører farens hemmelighet!

Relaterte artikler