Annonse

Kvinnen blir hånet for sin overvekt – Hun får til slutt nok og setter mobberne på plass!

Av

Kynadi Hadley følte seg ikke så høy i hatt da hun endelig hadde tatt motet til seg for å begynne på et nytt lokalt treningsstudio.

«Jeg går ut i et rom fullt av veltrente mennesker og jeg var bekymret for at folk ville stirre på meg, skrev Kynadi i et innlegg på Reddit.
Men Hadley,20, hadde bestemt seg og drev seg gjennom frykten og brukte 45 minutter på å slite og svette på trappeklatreren og tredemølla, og hun var stolt over at hun klarte det.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

My favorite baby

Et innlegg delt av Kynadi (@kynadihadley)

Så, tre dager senere, så Hadley noe som fikk hennes hjertet til å synke:
Tre andre som hadde vært på treningsstudio hadde i all hemmelighet tatt bilder av henne på treningen og delt dem på Snapchat.
De gjorde narr av henne og kalte henne «feit hval» og «stygg tispe.»
Men i stedet for å avlyse medlemskapet på helsestudio, bestemte hun seg for å skrive et innlegg på Reddit om at hun var såret, og at det ikke er greit å mobbe og såre andre.
«Jeg er den fete jenta
Dette er min første uke på treningsstudioet, og hver kveld etter jobb er de samme tre jentene der. I dag fant jeg ut at de hadde snappchattet bilder og gjort narr av meg, men jeg har ikke noe imot det.
“Det er en dårlig moral at samfunnet og foreldrene dine oppdrar deg til å tro at det er greit å skade noen i stedet for å løfte dem og la dem føle seg bedre inne i seg.


«Men jeg er ikke sint. Takk for at du minner meg på om hvorfor det er viktig å kjempe videre, selv etter en hard dag. Om en måned, når alle har gitt opp nyttårs-løftene, vil jeg fortsette å svette i treningsstudioet for min egen skyld.
Jeg håper at alle som føler seg stygge eller overvektige og har tatt en beslutning om å gjøre en livsstilsendring, fortsetter å slite.
Glem de tynne jentene som ler av deg, og de mennene med store muskler som syns du er tjukk, elsk deg selv.
La oss lære om kjærlighet, i dag trenger verden det!»
Etter å ha lagt ut denne hjerteskjærende historien, opplevde Kynadi stor respons på et alvorlig tema og et spørsmål som mange kvinner står overfor.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Kynadi (@kynadihadley)

Hun ble helt overveldet over støtten hun fikk, og har til og med begynt å få brev fra mennesker over hele verden.
Del gjerne videre for å hylle denne fantastiske kvinnen, som tar et oppgjør! Alle er forskjellige i verden, og det er viktig at man kan få gjøre akkurat det man vil. 

LES OGSÅ: Overvektig kvinne blir mobbet på nettet etter fall fra rullestolen! 6 år senere avslører hun hele sannheten!


 

Relaterte artikler