10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemHistorierKvinne (64) reiser rundt i en ombygd varebil! - bare vent til...

Kvinne (64) reiser rundt i en ombygd varebil! – bare vent til du ser innsiden

- Annonse -

64 år gammel har Clare forandret livet sitt fullstendig og blitt det hun selv liker å kalle en «sigøyner».
Fra et stort hjem har hun nå flyttet inn i en mindre varebil, en Fiat Ducato Maxi, som vanligvis brukes til kommersielle eller andre ombyggingsformål. Bobil-vanen gir Clare alle bekvemmelighetene som et hjem gir, og gir henne den friheten hun søker.

Det viktigste er at hun designet bilen selv, slik at den gir henne alt hun trenger. Clare har lagt mye arbeid og kreativitet i å skape et hjem på hjul, og resultatet er imponerende. Bilen har et kjøkken med gasskomfyr, vannkoker og kjøleskap, en dusj, et toalett, en soveplass og til og med et arbeidsområde med en datamaskin.

Youtube skjermdump
- Annonse -

Siden hun startet reisen, har Clare besøkt mange steder og møtt mange mennesker. Hun sier at hun elsker friheten ved å kunne reise hvor hun vil, når hun vil, og stoppe når hun vil. Det er også mer økonomisk enn å bo i et hus og gir henne muligheten til å oppleve nye ting og steder.

Selv om livet hennes nå er svært forskjellig fra det det en gang var, sier Clare at hun ikke har noen anger. Å bo i en bobil har gitt henne en ny forståelse av livet og en ny takknemlighet for de enkle tingene. Hun oppfordrer andre til å vurdere denne livsstilen og sier at det kan være en flott måte å utforske verden på.
Det er inspirerende å se noen som tør å gjøre en så stor livsendring og finne lykke på en ny måte. Vi ønsker Clare lykke til på hennes videre reiser og eventyr!


Se video og la Clare ta deg med på en omvisning i drømmehjemmet sitt her:

- Annonse -

LES OGSÅ: Jamie Olivers 12 år gamle sønn går i pappas fotspor – bare vent til du ser likheten

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg denne utrolig bilen. 
Det er virkelig inspirerende å se hva hun har klart å få til.

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -