Annonse

Kronprinsfamilien med oppdatering om sin nye hverdag: «Her på Skaugum er det fullt trykk»!

Av

Kongefamilien følger myndighetenes retningslinjer som alle andre under disse spesielle omstendighetene.
Kong Harald(83) og dronning Sonja(82) befinner seg i trygge omgivelser på Kongsseteren og der blir de til over påske.
Kronprinsfamilien er hjemme på Skaugum hvor de har hjemmekontor og hjemmeskole for Sverre Magnus og Ingrid Alexandra.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

God fredag❤️. Her kommer noen bilder herfra i denne spesielle tiden. Hos oss er det hjemmekontor ,telefonmøter, lekser, turgåing, bading og rutiner som holder moralen oppe. Haakon, barna og jeg sender mange gode tanker til alle som på hver sine hvis holder hjulene i gang om dagen. En ekstra hilsen til dere som føler dere mer ensomme nå. Og til alle som har blitt syke: Måtte dagene bli lettere snart. Min måte å finne ro ser du hvis du blar videre❤️ Sender @askerhusflidslag og Heidi en stor takk for lånet av hjemmevev! Hvis noen trenger boktips så kan jeg anbefale å ta opp igjen John Irving. Spesielt «Last night in twisted river» Irving skriver så levende historier at man kan unne seg å være midt i et annet univers en stund, og det er vel noe vi alle trenger nå…. En liten pause. Kommer med flere boktips etterhvert. Sender en klem her fra vevstua… ❤️🇳🇴❤️#sammenholdervimoralenoppe

Et innlegg delt av H.K.H Mette-Marit (@crownprincessmm)

Det kan være krevende for enkelte familier, men det kan også være en fin stund hvor man får tilbrakt mer tid sammen med sine nærmeste.
Og det ser ut for at kronprinsfamilien gjør det beste ut av det. På mandag kom de med en ny oppdatering på Instagram om livet hjemme, og en hilsen alle sammen.
Og Sverre Magnus imponerer på kjøkkenet med middag til hele familien, som er en skoleoppgave i «Mat og helse»

«Her på Skaugum er det fullt trykk med hjemmeskole. Magnus har laget Chili con Carne til middag som oppgave i Mat og Helse.
En god hilsen til alle elever, lærere og foreldre som får hjemmeskole til å fungere. Og til alle som ikke får det til å fungere så godt hele tiden…😊 (Muffins er også med 🐶)», skriver kronprins Haakon på Instagram. De flotte bildene på Instggram er tatt av Kronprins Haakon og Prinsesse Ingrid Alexandra


Og husk alle sammen, det kommer dager etter disse hvor hjulene skal sveives i gang igjen. Ingen av oss vet når, men den dagen vil komme! Det er hyggelig at de deler sin hverdag med oss, så vi vet at alle må igjennom disse dagene.

Legg gjerne igjen en hilsen til den flotte familien på Skaugum. 

LES OGSÅ: Moren deler et bilde av sin datters siste minutter i livet – Hennes budskap treffer oss rett i hjertet!


Forsidebilde:
Instagram skjermdump / crownprincessmm/
Instagram skjermdump / detnorskekongehus/

 

Relaterte artikler