13.9 C
Oslo
mandag, september 27, 2021
Hjem Nyheter Kjendis Kronprinsesse Mette-Marit med oppsiktsvekkende ord om sykdommen:«I den tiden jeg har..»

Kronprinsesse Mette-Marit med oppsiktsvekkende ord om sykdommen:«I den tiden jeg har..»

- Annonse -

Nå kommer Kronprinsesse Mette-Marit med oppsiktsvekkende ord om sykdommen sin.
Det var i slutten av 2018 det ble kjent at hun var rammet av en kronisk sykdom. Hun har sammen med kongehuset valg og være åpen med folket.

Det er mange som har vært bekymret for kronprinsessen, og har håpet at alt går bra med henne tross utfordringene.

- Annonse -

Hele verden har blitt snudd på hodet pga. corona pandemien, det har naturlig påvirket hele kongefamilien også. De er kjent for å alltid være med på arrangementer og viktige markeringer, men det måtte trappes ned da corona inntraff verden.

Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff.

Nå er det ikke lenge siden det var en viktig markering for utøya ofrene på 10 års markeringen den 22. juli. Mette-Marit var også med denne dagen, men var ikke med på alt. NRK meldte at hun ikke var med på minnegudstjenesten, fordi legen hadde sagt at hun ikke burde være med på alt.

- Annonse -

Det er viktigere enn noen gang for henne å prioritere hva hun skal være med på, og ta hensyn til sin helse. Til NRK har hun sagt følgende:

– I den tiden jeg har vært syk, har det blitt viktigere for meg enn noensinne å bare være Mette. Og at det er greit. At jeg ikke trenger å definere meg selv ut fra at jeg er kronprinsesse, men at jeg har lov til å være Mette først. Og det har vært så nydelig for meg, det å vite at inni der et sted så finnes kjernen.

Det ble naturlig nok en pause for henne da verden stoppet opp litt, men hverdagen er allikevel ikke enkel. Dette er hva hun fortsetter å fortelle til NRK:

– For meg har det vært en mulighet til å ta en pause jeg ikke ville fått ellers. Mye av det å være kronisk syk handler for meg om å ha dårlig samvittighet for alt en ikke får til. I år har jeg ikke trengt å definere meg som syk for å få livet mitt til å henge sammen. Jeg har kunne ta ting i mitt eget tempo. De dagene jeg har vært dårlig, har jeg kunnet hvile uten å ha dårlig samvittighet. Og nå er det rare at jeg føler meg bedre enn på mange år.


La oss sende henne mange varme tanker og styrklemmer. 
Del gjerne videre for å vise får støtte til Kronprinsessen. 

LES OGSÅ: Metter Marit overrasker alle på et bilde – med en sommerhilsen til det Norske Folk

Forsidebilder:
Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff

 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Mannen nekter å stumpe røyken på bensinstasjonen – Da får han han seg en lærepenge for livet!

Når folk ikke følger visse regler og setter andre mennesker i fare, bør det...

Slik kan du enkelt slippe edderkopper i hjemmet – Bruk noe du allerede har hjemme

De fleste edderkopparter er ufarlige for mennesker, men hvis du er en av de...

Shaman Durek i dyp sorg – etter den triste hendelsen

Kjæresten til Märtha Louise, Durek Verrett(46) er nå i dyp sorg etter å ha...

Peter Burbresko med overraskende beskjed – nå blir det endringer på tv-jobben

Peter Bubresko(46), har vært programleder «God morgen Norge» på TV 2 siden 2012, så...

De nyfødte tvillingene er 1 time gamle – bare vent på den herlige reaksjonen

Båndet mellom tvillinger er ulikt noen annen søskenforbindelse. Det er kraftig og unikt! Tvillinger ser...

Håndballspiller Heidi Løke avslører ny gladmelding – «Kan si at jeg har… »

Nå avslører den profilerte håndballspilleren i sosiale medier om livet som smiler på hjemmebane. Forrige...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -