-1.8 C
Oslo
onsdag, februar 1, 2023
HjemNyheterKjendisKronprins Haakon deler ærlige ord etter spørsmålene om Durek Verret og Märtha...

Kronprins Haakon deler ærlige ord etter spørsmålene om Durek Verret og Märtha Louise – dette sier han

- Annonse -

Kronprins Haakon(49) var nylig i Trondheim der han møtte 200 unge ledere og talenter mellom 20 og 40 år på «Sikt»- konferansen, som er en årlig konferanse hvor deltakerne lærer av hverandre med å teste ut ideer og diskutere felles utfordringer og muligheter i Norge.

I Trondheim blir han møtt av pressen og får spørsmålene om hvordan han stiller seg til prinsesse Märtha Louise’s rolle i kongehuset og forloveden Durek Verretts uttalelser, etter at det har stormet rundt prinsessens kongelige arbeid den siste tiden.
«På den ene siden har jo søsteren min forlovet seg, og Durek Verrett har jeg blitt kjent med og synes det er hyggelig å være sammen med ham, jeg har vært sammen med ham i mange anledninger. Og jeg vil gjerne at han skal føle seg velkommen i vår familie», sier kronprinsen til TV2.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Märtha Louise (@iam_marthalouise)

- Annonse -

«Samtidig føler jeg et veldig ansvar for institusjonen, og jeg – og vi – har selvfølgelig lagt merke til at noe av det som er blitt sagt og gjort, har skapt en del diskusjon og vært kontroversielt. Det må vi snakke om og finne ut av.
Det er det vi prøver å gjøre nå når vi har denne prosessen, der vi prøver å finne en god vei fremover. Samtidig som vi får med oss følelsene og tenker på de forskjellige aspektene, så det kommer nok til å ta noe mer tid.»
Kronprins Haakon mener også at det er naturlig at det skapes en debatt om dette i et levende demokrati.

LES OGSÅ: Helene Spilling sine egne om dansepartner Aleksander Hetland: «Han er..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -