10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemUkategorisertKristian Kristensen med følelsesladet beskjed etter «Hver gang vi møtes»: «Gråter...»

Kristian Kristensen med følelsesladet beskjed etter «Hver gang vi møtes»: «Gråter…»

- Annonse -

Artist Kristian Kristiansen(30), har hatt stor suksess og skapt seg et navn i musikkindustrien. Han deltok i «The Voice» i 2013 og kapret hjertene til både dommere og seere, og i dag er han en av Norges største artister.
I 2017 slapp han sin første EP «Gressholmen», og i 2019 kom han med sitt første album «Kor vi ende». Han har hatt stor suksess med låtene «Kan du lære mæ» og «Du ga mæ viljestyrke», og har nå over 29 millioner avspillinger på Spotify.

I 2022 slapp han det svært personlige albumet «2003», som tar opp alt som er vondt i livet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Kristian Kristensen (@krstnkrstnsn)

- Annonse -

Han har vunnet hjertene til mange med sin store stemme og varme hjerte gjennom programmet «Hver gang vi møtes» på TV2 denne vinteren.
Det har vært åpenhjertige samtaler og musikalske gåsehudøyeblikk, noe som har gitt ham muligheten til å dele både livets høydepunkter og dypeste daler, og om mobbing og ensomhet.

«Selvbildet mitt var ikke-eksisterende som barn, jeg følte meg virkelig så liten og lite elskbar. Det er jo noe deilig med å dele det på TV, forteller han, men legger til at han måtte gå flere runder fram og tilbake først før han turte å gjøre det», sier Kristian ifølge nettavisen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Kristian Kristensen (@krstnkrstnsn)

- Annonse -

Etter at han var kveldens hedersgjest og åpnet seg om livet sitt, forteller Kristian at han har fått en enorm respons med mange positive tilbakemeldinger.
«Innboksen sprekker snart av kjærlighet. Så mye fine tilbakemeldinger fra dåkker, som både jubler og gråter for mæ og mine kjære artistkollegaer. og for noen nydelige tolkninger de gjorde, ikke sant? bare for. en. gjeng!🌺💃❤ gla i dem, og gla i dåkker. tusen takk fine folk, dette gjorde godt»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Kristian Kristensen (@krstnkrstnsn)


Og kommentarene har strømmet inn på innlegget:
«Nydelige tolkninger, og for en sterk historie. Kjenner meg igjen i mye, og «Gressholmen» har fått en ny og enda større betydning ❤ Vakker i Ingebjørg sin versjon også ❤»
«Du e ett godt menneske og virkelig en å se opp til 👏👏❤❤ digga musikken din i flere år – å det å bli bedre kjent med dæ gjennom HGVM har vært kjempefint 👏❤»
«Fantastiske tolkninger av dine sanger. flott å «bli kjent» med mannen bak den vakre stemmen din😍lykke til videre med livet😍»

La oss sende han mange varme klemmer og hjerter i kommentarfeltet på vår Facebook side. Del gjerne videre før du leser neste sak. Du kan bruke deleknappen du finner nederst på siden. 

LES OGSÅ: «Farmen Kjendis» Trond Moi deler trist beskjed: «Kom noen tårer..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -