-1.8 C
Oslo
onsdag, februar 1, 2023
HjemNyheterKjendisKreftsyke Eli Strand forteller hjerteskjærende ord om sykdommen: «Nå er jeg inne...

Kreftsyke Eli Strand forteller hjerteskjærende ord om sykdommen: «Nå er jeg inne i en veldig….»

- Annonse -

Tidligere TV 2-programleder Eli Strand(52) fikk diagnosen uhelbredelig livmorhalskreft i 2017. Og som en av de første i Norge skulle hun prøve ut en ny type immunterapi, og optimismen var stor før behandling.
Følgerne hennes i sosiale medier har fått et innblikk i hennes reise, og gjennom månedene hun fikk immunterapi og stråling.

Sykdommen trakk seg tilbake etter behandlingen, men hun måtte til kontroll hver tredje måned, og nå i mars kom kreften tilbake.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Eli Strand (@strand.eli)

- Annonse -

Hun prøver å ignorere sykdommen og la den få minst mulig plass i livet, men det er ikke lett når avtaleboka hennes er full av kontroller og legetimer.
«Jeg har uhelbredelig kreft, og det må jeg leve med. Men jeg er ikke alene om det, vi er mange som har det sånn, og vi har alle vår måte å takle dette på», sier Eli ifølge dagbladet.
«Jeg har god energi, føler meg sterk og frisk, og er i jobb. Men jeg fikk også nylig påvist forstadium til brystkreft, og måtte opereres. Nå går hele jævla november til stråling», sier Eli.

Nå er hun bokaktuell med boken «Eg er her enno», en bok om å være drittlei livet som pasient, men også om det å finne styrke og glede.

Publisert av Det Norske Samlaget Tirsdag 13. september 2022

- Annonse -

Nå er hun inne i en god periode og hun føler seg bra, men hun går på kontroller hver tredje måned.


«Nå er jeg inne i en veldig god periode. Jeg har vært på stråling for noen måneder siden, og fått svar på at det var vellykket. De har strålt bort kreften i denne omgang, så da håper jeg at kreften holder seg borte lenge. Jeg prøver å ta en dag av gangen, men jeg tenker i en litt kortere tidshorisont enn andre», sier Eli ifølge Se og hør.
Vi ønsker Eli Strand lykke til med bokutgivelse, og riktig god bedring og vi heier på deg!

La oss sende henne mange hjerter og styrkeklemmer i kommentarfeltet på Facebook. 

LES OGSÅ: AnneMa deler ny beskjed sammen med Dündar –  som mange har ventet på!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -