Kreativ dommer lar dyreplagerne få en velfortjent straff! – Slik at de får smake sin egen medisin!

Av

Som dyreelskere er det hjerteskjærende å tenke på enhver skapning som blir skadet, forsømt eller misbrukt.
Og det skjer altfor ofte uten noen reell form for konsekvenser. Heldigvis er det en dommer som er lei av at dyreplagere får lite eller ingen straff, så han bestemte seg for å gjør noe med det.
Dommer Michael Cicconetti, fra Ohio, USA har stor medfølelse med dyr og han gjør alt i sin makt for å beskytte dyr som blir plaget av sine eiere.

Bilde: Youtube

Men selvfølgelig må han følge lovens parametere, det betyr ikke at ikke kan gi ut ‘grusomme eller uvanlige straffer,’ og han er virkelig kreativ når det gjelder. «Straffene kommer ikke til å sette noen i fare, men det betyr ikke at de ikke kan takle litt ubehag og flauhet», sier dommeren til iheartdogs.

En kvinne som sto tiltalt for å mishandlet hunden sin, den ble funnet forsømt i et stinkende og møkkete miljø. Dommeren mente straffen var passende at hun tilbragte en hel dag på den skitne, stinkende lokale søppelplassen.
«Jeg vil at dere finner den mest skitne plassen, der det stinker og lukter helt forferdelig, og jeg vil at du skal sitte der i 8 timer i morgen, og tenke på hva du utsatte din hund for når du kjenner hvor ille det lukter. Om du spyr, så spyr du», sa han til henne.

Bilde: Youtube

Den dyrekjære dommeren har alltid hatt hund, og i dag har han en 10 år gammel Berner-sennenhund ved navn Kaset.

I et annet tilfelle hadde en kvinne forlatt 35 kattunger i skogen. Dommeren dømte henne til å tilbringe en natt i den kalde skogen alene, i tillegg til fengsel og bot.
«Hvordan vil du likt bli kastet bort i en park sent på kvelden, tilbringe natten på å lytte til coyotene … lytte til vaskebjørnene rundt deg i den mørke natten, og sitte der ute i kulden uten å vite hvordan du skal å få tak i ditt neste måltid, uten å vite når du skal reddes?»


Pixabay

Siden det så ut til at dyreplagerne ikke lærte noe av en straff, ønsket han å finne ut en måte å få den til å feste seg. Dommer Mike sier imidlertid at dommene ikke er overlagt. Han venter til alle detaljene i saken blir hørt før han tar noen endelige avgjørelser.
Hør alt om dommeren her:

Michael er virkelig en fantastisk mann, tenk om flere var som han!
Del videre for å hylle hans fantastiske arbeid for dyrene!


LES OGSÅ: Hunden ligger helt stille på gulvet og ingen forstår hvorfor – De blir helt rørt til tårer når de hører hvorfor!Relaterte artikler