Annonse

Krasjtester: Levende griser har blitt brukt som krasjdukker!

Av

Globale reaksjoner øker etter at kinesiske forskere ble avslørt for å bruke levende griser som krasjtest-dukke – enten ble de drept i prosessen eller de ble etterlat skadet og mishandlet.
Dyrevernorganisasjonen PETA oppfordrer kinesiske myndigheter til å stoppe det de beskriver som ‘barbariske’ krasjprøver ved å bruke levende griser!

Syv griser ble drept etter å ha rast inn i en vegg i nesten 50 km/t i en krasjtest. Åtte ble alvorlig skadet med indre blødninger og flere brukne ben.
PETA har avslørt at en rekke av dyrene er blitt tvunget til unaturlige stillinger, bundet fast i bilstoler og krasjet inn i vegger helt til kroppene deres er blodig, forslått og bevistløse’. Hvis de ikke dør av eksperimentet, blir de drept og dissekert.
Grisene ble sultet i 24 timer og de fikk ikke vann i seks timer før testene.
De kinesiske forskerne sa at de brukte unge griser for å utvikle sikkerhetsbelter for barn fordi dyrenes anatomiske struktur var lik den hos menneskelige seksåringer, og antydet at de kunne utføre lignende eksperimenter i fremtiden.

PETA bemerket også at ifølge instituttets egne publikasjoner hadde det blitt gjennomført like brutale eksperimenter på hunder.
PETA bemerker at det er mange andre måter å gjennomføre slike tester via sofistikerte datasimuleringer og dukker.


Dyremishandling som dette, er virkelig ikke greit! Del videre om du ønsker at dyr skal ha et godt og trygt liv! 

LES OGSÅ: Kamuflerte grisunger redder deprimert tiger!

Kilde: independent


Relaterte artikler