15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemNyheterKjendisKong Charles og Camilla i dyp sorg etter det tragiske som har...

Kong Charles og Camilla i dyp sorg etter det tragiske som har skjedd: «Min kone og jeg er …»

- Annonse -

Kong Charles har sendt kondolansemelding til Irlands president etter at 10 mennesker døde i en eksplosjon på en bensinstasjon i landsbyen Creeslough nod-vest i Irland.
En fem år gammel jente og faren hennes, som skulle kjøpe en bursdagskake, var blant dem som døde i den ødeleggende eksplosjonen.
I kondolansemeldingen til Irlands president Michael D Higgins sier kongen at han og dronningen føler med de som har mistet sine kjære.
«Min kone og jeg ble fylt med enorm tristhet da vi hørte om den forferdelig tragiske eksplosjonen i Creeslough, County Donegal.

Vi husker med den største glede å møte mennesker fra hele Donegal da vi besøkte i 2016 og den sterke følelsen av fellesskap som eksisterer der.

- Annonse -

«Hvor utilstrekkelig dette enn måtte være under slike knusende omstendigheter, ville vi at du skulle vite at vår dypeste sympati og dypeste kondolanser er med de familiene og vennene som har mistet sine kjære i denne ødeleggende tragedien, sammen med deg selv og folket i Irland», skriver kong Charles.
Eksplosjonen på bensinstasjonen fredag ettermiddag tok livet av fire menn, tre kvinner, to tenåringer og en jente i barneskolealder.

Irlands politistyrke, An Garda Siochana, fortsetter å etterforske årsaken til eksplosjonen, som blir behandlet som en «tragisk ulykke».
En gasslekkasje er én teori, antas det.
Se video fra ulykken her:

- Annonse -

Del gjerne videre slik at flere får med seg denne oppdateringen. 

LES OGSÅ: Anita Hegerland åpner opp med den triste beskjeden: «Vi…..»

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -