12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemFamilieKona hører merkelige lyder fra garasjen - hun får sjokk når hun...

Kona hører merkelige lyder fra garasjen – hun får sjokk når hun ser hva mannen har gjort!

- Annonse -

Etter en tragisk ulykke ble familien Soden stilt overfor store prøvelser, men de viste at kjærligheten kunne overvinne alt.
Brad Soden, en tidligere amerikansk soldat som tjenestegjorde i den første Irak-krigen og senere som brannmann, har opplevd mye i livet.

Sammen med kona Liz og deres tre barn bodde de i Phoenix, Arizona i USA og hadde en lykkelig tilværelse, men den 15. august 1999 endret alt seg da ulykken inntraff.
Brad, Liz og barna var på kjøretur i familiens bil da venstre fordekk plutselig eksploderte. Liz mistet kontrollen over bilen, og de kjørte av veien.

- Annonse -

Barna kom heldigvis fra ulykken med mindre skader, men Brad brakk et bein. For Liz var situasjonen derimot tragisk – hun brakk ryggen og ble lam fra livet og ned.

Publisert av Liz Soden Søndag 12. mars 2023

Liz ble operert og våknet opp med den forferdelige nyheten om at hun aldri ville kunne gå igjen. Hun ba Brad, som da var kjæresten hennes, om å forlate henne og finne «en normal kvinne».
Brad overrasket henne ved å gå ned på kne og fri til henne rett på sykehuset. Liz aksepterte frieriet, og de giftet seg kort tid etterpå.

Liz møtte på mange utfordringer, men hun hadde støtte fra hele familien. Brad bestemte seg for å bygge en spesialdesignet rullestol for henne som kunne takle ulendt terreng og følge med familien på deres utflukter.
Etter mange timer med hardt arbeid og dedikasjon i garasjen, lyktes Brad i å skape en unik rullestol for Liz.

I’m STANDING on the beach!!

Publisert av Liz Soden Fredag 31. oktober 2014

- Annonse -

Oppfinnelsen fikk oppmerksomhet fra teknologiselskapet «NPC Robotics», som bygde en prototype basert på Brads modell. Rullestolen var stillegående, rask og kunne håndtere utfordrende terreng.
I stedet for å sakke akterut når familien drar på tur, fikk Liz muligheten til å være med og oppleve eventyrene sammen med dem.

Publisert av Liz Soden Mandag 12. april 2021

Brads kjærlighet til Liz viser seg ikke bare gjennom oppfinnelsen av rullestolen, men også gjennom hans evne til å overvinne utfordringer. I dag fortsetter Brad å bygge spesialtilpassede rullestoler for de som trenger dem, og han sprer håp og inspirasjon til mennesker i lignende situasjoner.


Familien Soden har bevist at kjærligheten kan overvinne alle hindringer, og deres historie er et eksempel på styrke og mot i møte med motgang.

LES OGSÅ: Hellstrøm med rørende oppdatering som treffer oss rett i hjertet

Del gjerne videre denne rørende historien med dine venner. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -