Annonse

Kona dør 27 timer etter fødselen – Mannens første instinkt var og gå bort til hennes PC!

Av

Matt og Liz møtte hverandre på videregående, og det var kjærlighet ved første blikk. De var sammen hele videregående og når skolen var slutt fortsatte de å være sammen.
Etter at de hadde vært sammen i 8 år bestemte de seg for å gifte seg, og ikke lenge etter ble Liz gravid og lykken var komplett.

Bilde: Youtube skjermbilde

Nå bestemte Liz seg for å starte en blogg for å holde alle venner og familie oppdatert under svangerskapet.
Hun opplevde en tøff graviditet med flere komplikasjoner, hun delte alt på bloggen sin og det var mange som var bekymret. Syv uker før tiden startet fødselen og lille Madeleine kom til verden med keisersnitt. Og lykken til familien var komplett, et nytt kapittel og et helt liv lå foran dem.

Bilde: Youtube skjermbilde

Liz var helt utslitt etter fødselen og måtte hvile, dagen etter skulle hun møte sin lille engel. Hun gledet seg og sto opp av sengen, men kollapset og gikk rett i gulvet. 27 timer etter fødselen døde Liz av en massiv lungeemboli (LE), blodpropp i lungene.


Bilde: Youtube skjermbilde

Matt var helt knust og hele hans verden raste sammen. Han visste ikke hvordan han skulle klare dette, han var dypt fortvilet. Han satt seg foran skjermen og begynt å lese på bloggen til Liz, så startet han å skrive litt om hva han følte i øyeblikket, og det føltes godt å være i bloggen hennes og dele sine tanker.

Bilde:

Han skrev ærlig og åpent og viste sin sårbarhet og dette gikk rett hjem hos leserne av bloggen.
På bare noen få måneder hadde bloggen spredd seg langt utover vennekretsen, det var gjennomsnittlig 40 tusen lesere om dagen, og det bare økte på.

Bilde: Youtube skjermbilde

Han fikk støtte fra helt ukjente mennesker, og han fikk tips om stell av baby og det å være aleneforelder.
«Det hjelper meg dag for dag. Jeg mener, det handler om hvordan ting kommer til å være for Madeline i fremtiden, og jeg vil at hun skal se tilbake om tjue år og tenke, du vet, «Wow! Hvordan gjorde han alt dette?

Jeg vil at Madeline skal ha det livet Liz ville ha ønsket for henne. Fordi hun betyr hele verden for meg. Hun er den eneste i verden jeg bryr meg om akkurat nå. Hun er nummer én … og hun blir nummer én for resten av livet mitt»
Se video og hør Matt i et følelsesladet intervju med Rachel Ray:


Dette er virkelig en trist og tragik historie, men han er virkelig en flott pappa til sin datter Madeline! 
Del videre for å hylle denne fantastiske mannen og pappa med verden!

LES OGSÅ Mammaen holder den nyfødte i armene – Se hva morfaren gjør da hun fjerner teppet!

Relaterte artikler