12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendis«Kompani Lauritzen» Turab Awan deler ærlig helsebeskjed: «Jeg har en svulst i...

«Kompani Lauritzen» Turab Awan deler ærlig helsebeskjed: «Jeg har en svulst i ryggen»

- Annonse -

I årets sesong av «Kompani Lauritzen» fikk vi bli bedre kjent med artisten Turab Awan.
Han fikk bryne seg på mange utfordringer som var lagt utenfor hans egen komfortsone.
I starten av programmet kunne vi se at han ikke ga alt, og klarte på en smidig måte og slippe litt unna det tyngste. På slutten av programmet fikk vi se at han la sine egne behov til siden og fokuserte mer på laget enn seg selv.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av 🍇T U R A B (@turabawan)

- Annonse -

Men det er kanskje en grunn til at det ikke var så lett for han å fullføre hele veien, da noe ved helsen hans plaget ham veldig. Turab kjente ofte at det var rare dunkinger i ryggen under innspilling skriver TV2. 

Han ga beskjed flere ganger at han trengte tilsyn av lege, ettersom han kjente rare smerter i ryggen.

– Jeg har en svulst i ryggen som jeg har merket blusset litt opp. Den presset på noen nerver, så det har vært litt plagsomt. Hvis jeg bøyde meg, hostet eller tok på meg sekk, merket jeg at den irriterte meg veldig. Det satt meg litt ut, skriver kanalen.

- Annonse -

Han legger også til:

– Den er ikke noe farlig, bare veldig irriterende. Det heter lipom, en fettkul-type ting, som regnes som en godartet svulstform. Jeg var klar over den før kompaniet, men kunne ikke operere den ut fordi stingene ville ha falt av slik at operasjonssåret hadde åpnet seg. Det hadde ikke vært bra, så jeg ventet med det.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av 🍇T U R A B (@turabawan)

Vi er glad det ikke var noe alvorlig at at alt er bra med helsen. 
Vi ønsker Turab masse lykke til videre med alle sine prosjekter i fremtiden. 


Turab måtte nylig forlate kompaniet etter at han tapte dimmekampen mot Agnete. 

LES OGSÅ: Farmen paret Per Gunvald og Karianne røper gladmelding: «Nå har jeg blitt…»

Del gjerne videre med dine venner. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -