-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendis«Kompani Lauritzen» Ruben Markussen åpner opp om valget han tok: «Årsaken til...

«Kompani Lauritzen» Ruben Markussen åpner opp om valget han tok: «Årsaken til at jeg dro..»

- Annonse -

I denne sesongen av «Kompani Lauritzen» har vi virkelig fått blitt bedre kjent med Ruben Markussen. Ruben er en norsk sanger og låtskriver, som virkelig har satt navnet sitt på kartet.

I lørdagens episode fikk vi se at Tone Damli trakk seg ifra kompaniet, og rett etter delte hun dette på Instagram.

- Annonse -

Markussen bekrefter ovenfor TV2 at valget til Tone, ikke hadde noe med hans eget valg å gjøre. Til kanalen har han sagt følgende om årsaken til at han reiste hjem.

– Det var ikke årsaken til at jeg dro. Jeg hadde lenge tenkt på å ta turen hjem, men jeg prøvde hele tiden å komme ut og motivere meg selv til å komme videre. Men selvfølgelig, det å tenke på at jeg kunne dra på hotell sammen med Tone og spise middag, det skadet ikke det.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Se og Hør (@seoghoer)

- Annonse -

Tone på sin side hadde håpet at Markussen skulle klare det, og ble nesten litt irritert da han dukket opp på hotellet i etterkant. 

Da han skulle forlate kompaniet sa han følgende:

– Jeg hadde gjennomført det jeg kom hit for å gjøre. Jeg kom hit for å utfordre, utvikle og overraske meg selv. Og det føler jeg at jeg har gjort i veldig stor grad. 

Det var et tungt opplegg for Markussen, som forteller til avisen at han måtte gå flere runder med seg selv. Han er veldig fornøyd med innsatsen og opplevelsen.


Vi syns Ruben gjorde en fantastisk profil i programmet, og det har vært gøy å følge med på hans reise. Vi er sikre på at han har fått mange nye fans etter han deltok i programmet. Skriv gjerne noen hyggelig ord til Ruben i kommentarfeltet på Facebook siden vår. Her kan du også høre noe av hans musikk på Spotify. 

LES OGSÅ: Dette er Tone Damlis egne ord etter sjokk-exit i «Kompani Lauritzen»: «Det måtte dessverre…»

Del gjerne videre slik at flere får med seg disse ordene ifra Ruben. 
Lykke til videre. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -