12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendis«Kompani Lauritzen» fenriken Geir Aker med avsløringer etter finalen - dette sier...

«Kompani Lauritzen» fenriken Geir Aker med avsløringer etter finalen – dette sier han

- Annonse -

Geir Aker(47) er en velkjent TV-personlighet og tidligere kaptein i Forsvaret, og har gjort seg bemerket gjennom sitt engasjerende og underholdende bidrag i «Kompani Lauritzen» på TV2.
Med en imponerende militær bakgrunn og en unik personlighet har Fenrik Aker blitt en favoritt blant seerne, som har blitt underholdt av hans oppfinnsomhet, modige utfordringer og ekspertise.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Geir Aker (@fenriken)

- Annonse -

Grunde Myhrer ble en verdig vinner av årets sesong av «Kompani Lauritzen». Han fikk flere tilbakemeldinger fra befalet om måten han kommuniserte med sine meddeltakere på.
Han ble ofte fortalt at han snakket for mye, og at ikke alt han sa var konstruktivt eller hjelpsomt, noe som kunne være vanskelig for mange å forstå, ettersom det var en del av hans personlighet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av GRUNDE MYHRER (@grundemyhrer)

Geir Aker har en viss forståelse for at det kan være vanskelig å forstå hva som kreves i denne typen situasjoner og sammenligner seg selv med Grunde.
«Jeg hadde samme opplevelse på befalsskolen. Da fikk jeg en tilbakemelding jeg ikke forstod og spurte befalet, men da fikk jeg ikke noe mer og måtte lete i meg selv.
Og jeg fant det til slutt – akkurat som Grunde», forteller Geir Aker ifølge TV2.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Geir Aker (@fenriken)

- Annonse -

Han uttrykte at han ble plaget av tilbakemeldingene da han først ikke helt forsto hva de handlet om, men etterhvert forstod han det.
«Det var ikke innholdet i tilbakemeldingene som var problemet, men heller selve prosessen», sier Geir Aker.


Med sin deltagelse i «Kompani Lauritzen», har Geir Aker bevist at han er en sterk og kvalifisert leder som kan inspirere og veilede deltakerne. Hans bidrag til programmet vil helt sikkert bli husket av mange, og han har definitivt satt et eksempel for fremtidige deltagere i årene som kommer.

LES OGSÅ: Bjørn Einar Romøren deler fantastisk babynyhet: «Vi har..»

Del gjerne videre slik at flere får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -