12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemHistorierKommunen sier trapp til eldre vil koste 417.000,- Eldre mann bygger...

Kommunen sier trapp til eldre vil koste 417.000,- Eldre mann bygger den for 3.500,- Og kommunen river den ned!

- Annonse -

I et nabolag i Toronto, Canada, ble det laget et hageanlegg for de eldre, til stor glede for seniorene. Problemet var at det ikke var noe trapp ned til dette anlegget, det var bare en bratt bakke ned til anlegget. Det oppsto problemer med at eldre falt og skadet seg.


Bilde: Source: Twitter

- Annonse -

Adi, tidligere mekaniker og en nevenyttig kar i kommunen, kontaktet byrådsmedlem ang. bygging av trapp ned til parken. Men, dette mente de ble altfor kostbart, et sted mellom 417.000 og 970.00,- for å konstruere og bygge en slik trapp.

Da bestemte Adi seg for å bygge en trapp selv! Det kostet han ca 3.500,- og han brukte 14 timer. Og alle innbyggerne var strålende fornøyd med resultatet!

En stund senere kom kommunene med dårlig nyheter. Trappen ble ikke godkjent, den var ikke forskriftsmessig bygget. Og den ble revet!

- Annonse -

Den var ikke forskriftsmessig bygget, og den var ikke sikker. Det var godt ment, men trappen ville bare ha fungert i kortere tid.


Bilde: Source: Twitter

Ordføreren tok kontakt med Adi og takket han for innsatsen, og for at han gjorde en god jobb i å sørge for sikkerheten i kommunen. Det skulle bli satt opp ny trapp etter forskriftene for en fornuftig pris på rundt ca 65.000,-

Ordføreren kom med en offentlig beklagelse på hvordan de hadde løst dette, og han takket Adi Astl for hans initiativ i saken.

Kommunen har nå lovet å bygge en ny trapp, og innbyggerne ser fram til dette. Og de hyller Adi som en helt i kommunen!

Del gjerne videre om du syns Adi fortjener litt oppmerksomhet for sin innsats! 

Se hvordan trappen ble til slutt, da kommunen bestemte seg for å bygge den!

Del gjerne videre om du syns Adi fortjener litt oppmerksomhet for sin innsats! 

Forsidebilde: nationalpost

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -