Annonse

Kjenner du noen som snorker? Drikk litt av denne hjemmelagde drikken og få slutt på det!

Av

Omtrent alle snorker noen ganger, og det er vanligvis ikke noe å bekymre seg for. Men hvis du regelmessig snorker om natten, kan det forstyrre kvaliteten på søvnen din, noe som fører til tretthet, irritabilitet og økte helseproblemer.
Og hvis snorkingen holder partneren våken, kan det også skape store problemer i forholdet. Heldigvis, det å sove i separate soverom er ikke det eneste middelet for snorking. Det er mange effektive løsninger som kan hjelpe både deg og din partner til å sove bedre om natten og å overvinne problemer forårsaket av en person som snorker.

Bilde: Kilde

Hva forårsaker snorking?
Når vi sover, slapper halsmusklene av. Noen ganger slapper de av så mye at de øvre luftveiene (nesen og halsen) delvis stenges, noe som innsnevrer kanalen der luften går til lungene. Denne innsnevringen av luftveiene fører til vibreringer i halsen når du puster, som lager lyden som høres når man snorker.

Det kan være mange grunner til at halsmusklene dine slapper av. Hovne mandler, for mye alkohol, å være overvektig, til og med formen på nesen og kjeven din – dette er kun noen av faktorene som kan gjøre at halsmusklene slapper av og forårsaker snorking.


Siden folk snorer av ulike grunner, er det viktig å forstå årsakene bak snorkingen din. Når du forstår hvorfor du snorker, kan du finne de rette løsningene for en roligere og dypere søvn – både for deg og din partner.
Men, det kan finnes en enkel løsning på problemet, du kan rengjøre nese og svelg for overflødig slim.

Dette er hva du trenger:
– 2 gulerøtter
– 2 epler
– ¼ sitron
– Litt ingefær

Sitronsyre inneholder mye vitamin C. Det hjelper for å rense slimhinnene i nesen, og det renser bihulene. Ingefær hjelper for å lindre trykket i bihulene. Ha alle ingrediensen i en blender og drikk dette et par timer før sengetid.


Bilde: Kilde

Vi håper dette smarte tipset vil hjelpe deg og dine, slik at alle kan sove bedre om natten.
Husk å trykke på deleknappen og la dine venner og familie og lære seg dette.

Lykke til og sov godt!

LES OGSÅ: Sover du lite hver natt? Dette er 6 farlige bivirkninger av å ikke få nok søvn!

Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler