19.9 C
Oslo
onsdag, juni 7, 2023
HjemHistorierKjæresteparet velger å gå med andre på skoleballet – noen med helt...

Kjæresteparet velger å gå med andre på skoleballet – noen med helt spesiell behov!

- Annonse -

Det er ikke vanskelig å vise vennlighet til menneskene vi møter, spesielt til de som trenger litt ekstra kjærlighet og omsorg.
Dette eksemplifiseres av handlingene til Sydney og Logan Firkins, et par som var kjærester på videregående skole og gjorde en uforglemmelig vennlig gest mot funksjonshemmede elever de var venner med.

Sydney, en softballspiller og cheerleader, var også en jevnaldrende tilrettelegger i Life Skills-klassen ved Princeton High School i Indiana.

- Annonse -

Under besøkene i klassen møtte hun en elev ved navn Noah Heichelbech som var funksjonshemmet. Sydney visste at Noahs utadvendte og vennlige karakter ville vært supert på skoleballet, så hun kom opp med en god idé til ham.

Bilde: Youtube skjermdump

Hun diskuterte planen sin med kjæresten, Logan, om at de skulle delta på dansen med to spesielle dater det året – Sydney ville ta Noah, mens Logan ville ta en annen funksjonshemmet student ved navn Harley.

For å be Noah om å være daten hennes, tok Sydney en softball og skrev en melding på og ga den til Noah og hjalp ham med å lese meldingen som sa:
«Kan jeg stjele deg til skoledansen?», og Noah svarte: «Ja, det kan du!»
Kjæresten Logan, ga sin partner Harleys rosa favorittroser med en søt melding til henne som sa: «Jeg ville bli glad hvis du sa ja til skoledansen.»
De fire tenåringene tilbrakte en fantastisk kveld sammen på skoledansen. Noah ble overveldet av vennligheten Sydney og Logan viste ham.

Bilde: Youtube skjermdump
- Annonse -

Han sa: «Det faktum at folk bryr seg og ønsker å inkludere meg i ting som dette – det varmer i hjertet mitt.»
Se hvordan det flotte paret gjorde Noah og Harleys skoleball opplevelse minneverdig i videoen her:

LES OGSÅ: Vår Staude deler rørende innlegg med kjæresten som skaper reaksjoner: «vi er…;»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -