10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemHelseKjæresten vil ikke introdusere henne for foreldrene fordi hun er overvektig!- Hun...

Kjæresten vil ikke introdusere henne for foreldrene fordi hun er overvektig!- Hun gjør det slutt og gjør en totalforandring!

- Annonse -

Det er veldig viktig å elske seg selv og kroppen sin. Du bør sannsynligvis endre noe hvis du ikke er fornøyd med måten du er på, eller hvis din mentale helse og egenkjærlighet lider.
Det var akkurat det alenemoren Samantha Rawley(30), fra USA bestemte seg for å gjøre. Hun ville forsøke å finne seg selv og finne ut hvem hun egentlig var, og bestemte seg for at hun først må elske og respektere seg selv, så dette handlet ikke bare om ham.

Hun bestemte seg for å gå ned i vekt etter at hun oppdaget at hennes daværende kjæreste holdt henne hemmelig fra foreldrene på grunn av vekten hennes. Samantha veide på sitt meste 164 kilo.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av S a m m i 🍍 VSG (@therealslimsammii)

- Annonse -

Det første hun gjorde var å opprette en Instagram konto som skulle være hennes dagbok i vektreisen, her ville hun dokumentere alt fra vekt til kostholdsplaner og trening.
Etter å prøvd utallige kurer og mislykkes, bestemte hun seg til slutt for å ta en magesekkoperasjon som kostet henne over 20 000 dollar.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av S a m m i 🍍 VSG (@therealslimsammii)

- Annonse -

Hun gikk over til næringsrik kost og begynte å trene, og kiloene raste fort av henne. Hun lykkes med å gå ned over 90 kilo, og hun ser fantastisk ut!

Det var virkelig en dårlig oppførsel fra hennes eks kjæreste. Vi får håpe han virkelig angrer, etter hennes totale forvandling. Del gjerne videre denne inspirerende historien med dine venner.

LES OGSÅ: Kvinnen blir hånet for sin overvekt – Hun får til slutt nok og setter mobberne på plass!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -