Annonse

Kevin(58) er født uten armer og ben – nå vil staten ha bevis på at han ikke kan jobbe!

Av

En mann født uten armer eller bein har nå blitt bedt om å fylle ut et 24-siders «fit-to-work» spørreskjema for tredje gang.
Kevin Donellon fra England ble rammet av Thalidomid, et legemiddel som ga gravide kvinner bieffekter i form av å få barn uten armer eller ben.
Thalidomid er et legemiddel som ble solgt sent på 1950- og 1960-tallet som sovemiddel og til gravide kvinner som et kvalmestillende middel for å lindre morgenkvalme, oppkast og andre symptomer ifølge Wikipedia.

Bilde: http://Facebook skjermdump

Kevin var en av de rundt 2000 spedbarn som ble rammet av medikamentet.
Tobarns pappaen har jobbet hard frem til for 15 år siden, men da begynte han å få store ryggproblemer etter proteser og komplikasjoner fra diabetes type 2.
Han har en forskerutdanning, men han har jobbet hele livet med voksne mennesker med innlæringsproblemer.

Han har sluttet å jobbe, og i dag lever han på pensjon.
«Min siste betalte jobb var for 15 år siden. Nå er jeg ikke så frisk lenger. Jeg har sterke smerter fra de kunstige bena jeg pleide å bruke. De hadde ikke så gode proteser da. Jeg har også diabetes type 2», forteller han til The Mirror.

Bilde: Facebook skjermdump

Og han forteller at han har flere venner som er funksjonshemmet som nå er livredde. Og spørsmålene de må svare på er veldig påtrengende og veldig personlige.
«Regjeringen ser ut til å være målrettet mot mennesker med nedsatt funksjonsevne. Jeg har mange venner som er ufør som blir redde når de mottar disse brevene og blir fortalt at de ikke lenger mottar penger.

To ganger i løpet av det siste året har jeg måttet fylle ut spørreskjemaer. Nå har jeg en tredje, som skal tilbake den 25. desember. God jul! Det er ikke som armene og beina har vokst med årene», sier Kevin.


Dette er virkelig trist, at de kan gjøre slik! Hva syns du om behandlingen han får? 
Skriv gjerne din mening i kommentarfeltet. 


LES OGSÅ: Gutten ble født uten armer og ben og forlatt av sin mor – ; Men se på han i dag når han inspirerer han millioner av mennesker!

Relaterte artikler