-9 C
Oslo
torsdag, januar 28, 2021
Hjem Familie Karantene: 95-åringen ble truet med utkastelse, da hun snakket med barnebarnet på...

Karantene: 95-åringen ble truet med utkastelse, da hun snakket med barnebarnet på avstand!

- Annonse -

Noen historier for utrolige til å være sanne som for eksempel der en 95 år gammel kvinne risikerer utkastelse fordi hun snakket med barnebarnet fra verandaen.

En god ide blir til
Det er under disse tunge tider hvor mange ikke får se sin familie på grunn av karantene, og fordi de har en helse som gjør at de må være ekstra forsiktige. Siden de ikke kunne treffes fant 95-årige Klara Kharkats fra California sammen med barnebarnet fant ut at de kunne snakke med hverandre fra verandaen. Som sagt så gjort begynte bestemoren og barnebarnet treffes på denne måte. Dette kan man regne med ga både bestemoren og barnebarnet mye livsglede.

- Annonse -

Bilde: CBS Los Angeles

Som man sikkert kan være enig om er det noe med å kunne se hverandre fysisk med smil og varme. En telefon samtale er ikke det samme. Dette følte også bestemoren og barnebarnet så denne kreative ideen ble en ukentlig hendelse.

– Jeg synes det er sørgelig bare å tenke på det. For jeg kan ikke forestille meg hvordan det hadde føltes å sitte der ensom hele dagen, hver dag, sier barnebarnet Rozanna til CBS Los Angeles.

- Annonse -

Ikke alle var like mottagelige
Etter en stund kom det dystre brevet som har opprørt så mange, det var fra huseier i blokken der bestemoren har hatt sin leilighet de siste 20 årene. Det var ikke av det hyggelige slaget. Noe som sikkert mange kan kjenne seg igjen i er den dårlige naboen. Heldigvis er de fleste naboer hyggelige. Men her hadde enkelte naboer kommet fremt il at de syntes det var forstyrrende at det ble pratet fra verandaen.

Bilde: CBS Los Angeles

Huseier ønsket å få slutt på denne ukentlige hendelsen og truet henne med utkastelse. Dette kun fordi bestemoren snakket fra verandaen med barnebarnet i denne tunge tiden. Han foreslo at hun heller kunne komme inn i leiligheten. Det uten forståelse for at barnebarnet ikke kunne besøke bestemoren på grunn av situasjonen med covid19 og karantene.

Fant de en løsning?
Nå endte historien med at huseier har trukket tilbake brevet. Dette kom frem etter CBS tok kontakt Da har huseier kommet frem til at hun ikke blir kastet ut men at det ville være bedre om de kan prate i telefon istedenfor, når barnebarnet er på besøk – Så ikke samtalene forstyrrer naboer så mye.


Her kan du se den rørende historien.

La oss støtte denne kvinnen ved å dele denne videre!

LES OGSÅ: Bestemoren kjøpte seg en julegenser – Men hun la ikke merke til det sjokkerende motivet på genseren!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Tore Pettersons egne ord etter operasjonen: «Smertefullt…»

Tore Petterson er for de fleste godt kjent etter han fikk en fast plass...

Kronprinsesse Mette-Marit ble innlagt på sykehuset i juleferien!

Julen 2020 feiret kongeparet sammen med prinsesse Märthas og hennes tre døtre i kronprinsparets...

Bruden skal kaste buketten bakover – Sekunder senere får alle gjestene sjokk!

Det å gifte seg er kanskje noe av det største man kan gjøre i...

3-åringen leser for sin døve bror med tegnspråk – Bare vent på det herlige øyeblikket!

Alle husker sikkert hvordan et er å ha brødre og søstre i hus. Det...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

Leah Isadora med hjerteskjærende beskjed – året etter Ari Behns død: «Vanskeligste året i mitt liv»

Leah Isadora delte et sterkt innlegg med noen rørende ord den 25. desember. Det er akkurat 1 år etter at hennes far døde, ordene treffer...

Den eldre hunden var lenket fast og hadde mistet alt håp- men plutselig inntreffer mirakelet!

Eldre hund funnet lenket fast på en parkeringsplass, etter å ha blitt forlatt av eieren! Hun er i elendig forfatning og har mistet alt...

Legen er overbevist om at smertene i magen er grunnet nyrestein – Plutselig oppdager de hva som skjuler seg i magen!

    Ally Opfer fra Cleveland, USA var en aktiv og atletisk student på college da livet hennes forandret seg for alltid.   Se dette innlegget på Instagram   Et...
- Annonse -