12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemDyrKamera filmer hunden som står foran babyen på natten - plutselig så...

Kamera filmer hunden som står foran babyen på natten – plutselig så skjer det utrolige

- Annonse -

Hunder er en av de mest bedårende skapningene som kan forbedre livene våre.
Berkley, er en stor og kjærlig hund med et stort hjerte, og for å vise hvor omsorgsfull han er, delte familien en video som tok helt av på nettet.

Berkley bor sammen med Christine Jo Miller, mannen hennes og deres 2 år gamle datter, Elainey. Til å begynne med var familien bekymret for hundens energinivå i forhold til deres lille datter, men det endret seg raskt.

Bilde: TikTok skjermdump
- Annonse -

«Jeg pleide å ha veldig strenge grenser for ham når det gjaldt Elainey, på grunn av hans størrelse. Men det eneste som virkelig fikk henne til å smile, var når han var i nærheten. Så da vi tillot ham å være rundt henne, innså vi hvor mild og forsiktig han faktisk er.
Elainey var rundt 8 måneder gammel da vi satte opp flere babymonitorer for å holde øye med henne og hva hun gjorde på rommet sitt», sa Christine i et intervju med The Dodo.

En dag innså familien at de ikke var de eneste som passet på barnet sitt. Etter å ha sett gjennom opptakene fra kameraet, oppdaget de at Berkley sjekket Elainey på nattlig basis og forsikret seg om at hun sov trygt.
Se video her:

@christinejomiller We don’t deserve dogs. #bernesemountaindog #foryou #fyp #bestfriendgoals #dogsoftiktok #relationshipgoals #sendmeonmyway #wholesomemoments #tiktok ♬ Send Me on My Way – Guy Meets Girl


- Annonse -

«Det var som om han visste at han hadde en oppgave å gjøre, og det var å passe på henne. Han har aldri gjort noe galt. Han kommer bare inn for å sjekke, snur seg og går ut igjen. Så jeg vet at det er hans plikt som en del av familien», sa Christine Jo Miller.
Nå er Elainey eldre og elsker fortsatt bestevennen sin Berkley.

LES OGSÅ: Hjernetrim: Klarer du å finne katten på bare 15 sekunder?

Del gjerne videre slik at flere får med seg denne. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -