10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisJørgine Massa Vasstrand med følelsesladet beskjed: «jeg sitter igjen..»

Jørgine Massa Vasstrand med følelsesladet beskjed: «jeg sitter igjen..»

- Annonse -

Jørgine Massa Vasstrand har mange jern i ilden og har i en årrekke ledet mange spennende programmer. Hun er kjent for kallenavnet sitt «Funkygine». Hun er programleder for Norges Tøffeste, der hun også har vært deltager. Og vi har også sett henne svinge seg på parketten i Skal vi danse på TV 2.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jørgine Massa Vasstrand (@funkygine)

- Annonse -

Nå er hun snart aktuell med et nytt program «Jørgine – alene med flokken», og denne gangen har hun droppet familien. På Instagram deler hun ofte ting hun gjør ifra sitt eget liv, og nå har hun delt litt av innsiden av programmet som snart kommer på tv. Dette er hva hun har skrevet med sine egne ord på Instagram:

– To døgn med Femundløpet er over og jeg sitter igjen så stappfull av inntrykk og opplevelser at det kommer til å ta noen dager å lande!

Men kort fortalt🫶🏽 Fra Røros til Orkelbogen med fulltallig spann. Åtte hannhunder og meg i 316 km. Oppoverbakker og nedoverbakker i helt sjuke omgivelser, med superspreke og glade hunder! Heiarop fra publikum, hjelpsomme frivillig på rekke rad, hyggelige hundekjørere i løypa, haugevis av mestringsfølelse, masse læring og erfaring, minimalt med søvn, men lykkelig og takknemlig langt inn i hjerterota.

- Annonse -

Men så blir det tøffere! Etter fem timers hvile og en kaotisk veterinærsjekk, ender det med at jeg må sette igjen tre hunder før jeg kjører ut fra Orkelbogen. En som hostet, en med ømt håndledd og en med stiv skulder. Blant disse min elskede Mummi. Lederhunden min og ryggmargen i spannet.

Dette virkelig utrolig spennende, og vi gleder oss til premieren den 22. februar på TV2. Hun legger også til følgende i innlegget.

– Uansett et minne for livet, og det er utrolig mye jeg er ufattelig stolt over. Handlerne mine for ekspempel! @gurobyfugli1 og @lieleiftore som ga meg den best tenkelige støtten i en av mine aller største prøvelser så langt. TAKK for alle klemmene, matpakkkene, løpingen frem og tilbake, rådene, telefonene, og alt annet dere har hjulpet meg med underveis🫶🏽

Og selvfølgelig en ekstra stor takk til han som har lært meg opp og slipper meg til i hundegården sin! Leif Tore. Som er alltid er på, alltid er klar, og alltid støtter meg. Som står stolt på sidelinjen og har gitt meg nok trygghet til at jeg turte å prøve! Du, hundene dine, og Ida, kommer alltid til å ha en spesiell plass i hjertet mitt.

Sist, men ikke minst, produksjonen som her hengt med på hele reisa og skal lage tv av det. Dere er så sjukt bra, og dyktige folk🫶🏽 Håper forresten dere vil se serien når den kommer! Jørgine, alene med flokken har premiere 22 februar på tv2✨🐶

Her kan du se innlegget hun har delt. 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jørgine Massa Vasstrand (@funkygine)


Her kan du også se et innlegg der hun delte litt flere bilder sammen med hundene.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jørgine Massa Vasstrand (@funkygine)

Vi gleder oss veldig til premieren av programmet. Du er virkelig ei tøff jente Jørgine, som virkelig tør å satse. La oss vise at vi heier på henne, ved å dele denne artikkelen videre. 

LES OGSÅ: Trond Moi avslører hemmeligheten han har skjult for alle: «Jeg…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -