1.8 C
Oslo
lørdag, mars 25, 2023
HjemNyheterKjendisJørgine «Funkygine» Vasstrand med ny beskjed etter «Skal vi danse» - bråket:...

Jørgine «Funkygine» Vasstrand med ny beskjed etter «Skal vi danse» – bråket: «har jo vært helt i»

- Annonse -

Treningsinfluenser og tidligere «Skal vi danse» deltaker Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand(33) gikk hardt ut mot dansedommer Trine Dehli Cleve(62) etter at hun tapte i finalen i høstens «Skal vi danse – All stars» konkurransen.
Vinneren ble skuespiller Cengiz Al og hans dansepartner Rikke Lund.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Santino Mirenna (@santinomirenna)

- Annonse -

Finalen ble dramatisk og i ettertid har debatten rast etter at Jørgine la ut et nytt innlegg på Instagram hvor hun kritiserte danse-dommer Trine Dehli Cleve.
«Herregud for en opplevelse dette har vært! Jeg angrer virkelig ikke et sekund på at jeg har brukt høsten min på Skal Vi danse og prøvde nok en gang å sette klørne i den stygge pokalen.
Det har vært et eventyr fra ende til annen, og jeg føler meg så heldig som har fått dele det med en aldeles nydelig italiener!».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jørgine Massa Vasstrand (@funkygine)

«Og så tenker jeg det er på sin plass å nok en gang tre av parketten for siste gang med litt skandale. Så jeg velger å avslutte med en pitteliten fuck you til Trine. Om en jente skal klare å ta seieren på et eller annet tidspunkt burde man muligens sette inn en hoveddommer som lar seg imponere, sjarmere og inspirere like mye av begge kjønn», skriver Jørgine.
Og debatten har gått fram og tilbake, med svar fra dommer Trine Dehli Cleve, samt kommentarer fra vinneren Cengiz Al til tidligere deltaker Frank Løke.
Nå deler Jørgine en ny melding i forbindelse med hennes programlederjobb for «Norges tøffeste», hvor hun hyller deltakerne samtidig som hun hyller produksjonen bak kameraet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jørgine Massa Vasstrand (@funkygine)

- Annonse -


«Vet forresten ikke om jeg har fått sagt det ordentlig, har jo vært helt i dansebobla her, men utrolig stolt over å få være en del av dette fine programmet! Beintøffe folk foran kamera som gir alt, og samtidig har overskudd til å dele av seg selv på både godt og vondt. Dere er imponerende sterke, og akkurat like gode som dere virker på skjermen», skriver Jørgine Massa Vasstrand.

Del gjerne videre slik at flere får med seg denne oppdateringen. 

LES OGSÅ: Nå deler Thomas Numme et rørende bilde sammen med sin sønn: «Stolt far..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -