4.6 C
Oslo
fredag, mars 24, 2023
HjemNyheterKjendisJørgine «Funkygine» Vasstrand åpner opp om den brutale hendelsen: «Det har vært...»

Jørgine «Funkygine» Vasstrand åpner opp om den brutale hendelsen: «Det har vært…»

- Annonse -

Jørgine Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», influencer, TV-profil og personlig trener. Med nesten 700 tusen følgere på Instagram og en stor tilhengerskare på andre sosiale medier, er hun en av Norges mest populære og innflytelsesrike influensere.
Jørgine har bygd opp sin karriere rundt sin lidenskap for trening og livsstil, og har gitt ut flere treningsbøker og treningsprogrammer, og hun vært med i flere TV-produksjoner.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jørgine Massa Vasstrand (@funkygine)

- Annonse -

Jørgine «Funkygine» Vasstrand har nå satt seg et nytt og tøft mål, og det er å gjennomføre Norges hardeste hundeløp, Femundløpet, noe som har resultert i TV-serien «Jørgine – alene med flokken med mål om å kjøre Femundløpet».
Hun har vært åpen om at dette har vært en ekstremt tøff utfordring som har testet hennes mentale og fysiske styrke. Selv om hun har følt seg sliten og pysete til tider, har hun aldri trukket seg og har nå fullført sitt første ordentlige hundeløp og kvalifisert seg til Femundløpet.
«Fryktelig sliten, men ekstremt stolt og lykkelig over å ha gjennomført Gausdal Maraton», skriver hun på Instagram.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jørgine Massa Vasstrand (@funkygine)

«Det har vært to intense døgn og 300 kilometer føltes tidvis lenger enn langt! Jeg har vært innom hele følelsesspekteret, og kjent på en utmattelse jeg ikke visste fantes. Allikevel har jeg fullført mitt første ordentlige hundeløp og ikke minst, kvalifisert meg til Femundløpet!».
Jørgine har delt denne erfaringen og uttaler at selv om det har vært tøft, har hun også blitt styrket av å overvinne sine frykter og tvil.


- Annonse -

Med fullført kvalifiseringsløp er hun nå ett skritt nærmere å nå sitt mål om å delta i Femundløpet. Vi ser frem til å følge henne videre på veien mot målet sitt, og ønsker henne lykke til på denne spennende reisen!

LES OGSÅ: «Kompani Lauritzen» Ny person slutter i det populære programmet: «Det blir ikke en..»

Del gjerne videre slik at flere får med seg oppdateringen.

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -