12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemHelseJonathan har kjempe vondt og smertene er intense: «Hele ryggen min er…»

Jonathan har kjempe vondt og smertene er intense: «Hele ryggen min er…»

- Annonse -

Det kan aldri være nok oppmerksomhet rundt bruken av steroider, spesielt innen kroppsbygging. Mange utøvere blir fristet av muligheten til å oppnå raskere og mer imponerende resultater ved hjelp av disse stoffene.
Imidlertid er det viktig å være klar over risikoen og konsekvensene forbundet med bruk av steroider.
«Hele ryggen min er for alltid preget av akne på grunn av steroider. Smerten er så intens at synet mitt blir uskarpt», forteller influenser Jonathan Joshua James(20), ifølge Dagbladet.

Siden 1975 har anabole steroider vært forbudt i Norge, og de er også ulovlige i mange andre land. Noe som viser alvoret og de potensielle skadene som er forbundet med bruken av stoffene.
Bruk av steroider kan føre til en rekke alvorlige helseproblemer, inkludert leverskader, hormonelle ubalanser, hjerte- og karsykdommer, og psykiske problemer. Det er også etiske og moralske spørsmål knyttet til bruk av dopingmidler i idretten. Derfor er det viktig å lytte til advarslene fra disse fremstående utøverne og ta deres råd på alvor.

Bilde: Instagram skjermdump @john_joshua_james/
- Annonse -

Jonathan har valgt å dele skremmende bilder av ryggen sin på både TikTok og Instagram for å skape økt bevissthet rundt de farlige bivirkningene av steroidebruk.
Et av klippene han la ut på TikTok formidler han den smertefulle situasjonen han nå befinner seg i. Klippet har oppnådd imponerende 22 millioner visninger og over 1 millioner likerklikk.

Hudreaksjonen på steroidene har vært kraftig og smertefulle, og han opplever intens smerte ved den minste berøring.
Han har planer om å oppsøke en hudlege i nær fremtid, samtidig som han ærlig innrømmer at han ikke tidligere har søkt medisinsk hjelp for å behandle smertene og hudproblemene.

Bilde: Instagram skjermdump /@john_joshua_james/

«Hvis jeg legger meg feil, hvis jeg hviler ryggen på en stol feil, eller hvis jeg er i dusjen og en vannstrøm treffer ryggen min feil … så får jeg så intense smerter at synet mitt blir uklart og det begynner å ringe i øra.
Det er bare i noen få sekunder, men det er forferdelig. Det påvirker hvordan jeg kler meg, hvor jeg kan sitte eller ligge», sier Jonathan.

Bilde: Instagram skjermdump @john_joshua_james/
- Annonse -

Ved å dele sin historie og dokumentere tydelige bevis på bivirkningene av steroidebruk, har Jonathan et håp om å veilede og hjelpe andre unge mennesker til å ta kloke og ansvarlige valg når det gjelder kroppsbygging og helse.


Han oppmuntrer alle som vurderer å bruke steroider til å nøye vurdere de potensielle konsekvensene og søke profesjonell rådgivning før de tar en slik risiko.

Del videre slik at alle får med seg dette viktige budskapet hans. 

LES OGSÅ: Therese Johaug bryter stillheten etter fødselen med nye ord – dette sier hun

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -