12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemHelseJohn Goodman er ikke til å kjenne igjen etter det enorme vekttapet!

John Goodman er ikke til å kjenne igjen etter det enorme vekttapet!

- Annonse -

John Goodman(71), er kjent for sin ikoniske rolle som Dan Conner i komedieserien «Roseanne».
Han begynte sin karriere på teaterscenen og fikk sitt gjennombrudd i Broadway-stykket «Big River» i 1985. Etter suksessen på teateret, ekspanderte han til TV-serier og filmer og har etablert seg som en av bransjens fremste skuespillere.

- Annonse -

Den populære TV-serien «Roseanne» gikk fra 1988 til 1997 og ble en kjempesuksess med totalt 231 episoder over 10 sesonger. Goodman ble nominert til prestisjetunge priser som Emmy, Golden Globe og Screen Actors Guild for sin innsats i serien.

Under 2023 Monte-Carlo TV Festival i Monaco, nå nylig, vise Goodman frem resultatene av sin dramatiske kroppsforvandling på den røde løperen. Bildene av den nesten ugjenkjennelige skuespilleren vekket oppsikt, og han kunne stolt presentere sitt nye utseende.
Goodmans personlige trener, Mackie Shilstone, har spilt en avgjørende rolle i hans transformasjon. Shilstone har veiledet skuespilleren gjennom en strategisk og målrettet prosess for å oppnå vekttapet.

- Annonse -

En vesentlig endring i Goodmans livsstil var innføringen av en middelhavsinspirert diett som inkluderte rikelig med fisk, grønnsaker, frukt, olivenolje og nøtter. I tillegg har han forpliktet seg til jevnlig trening, inkludert tredemølle- eller ellipsemaskinøkter seks dager i uken og en daglig aktivitetsmålstrening på minimum 10 000 skritt, ifølge pagesix.


«I gamle dager brukte jeg tre måneder på å gå ned 27-31 kilo for så å feire det med en sixpack og gå tilbake til de gamle rutinene. Denne gangen ville jeg gå sakte ned i vekt. Bevege meg, mosjon. Jeg har nådd en alder hvor jeg ikke har råd til å sitte stille lenger, konstaterte han.

Bilde: Youtube skjermdump

Vi ønsker John Goodman lykke til videre i hans helse- og velvære-reise, og applauderer hans inspirerende transformasjon. Han er et eksempel på at med dedikasjon og utholdenhet kan man oppnå store forandringer.

LES OGSÅ: Vår Staude deler gladmelding rett før sommerferien: «Jeg..»

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -