12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisJohannes Thingnes Bø i dramatisk ulykke: «smalt bak i veggen»

Johannes Thingnes Bø i dramatisk ulykke: «smalt bak i veggen»

- Annonse -

Johannes Thingnes Bø hadde nylig en skremmende opplevelse under en hjemmetrening. Bø, som normalt er kjent for sin stabilitet på ski, hadde et uventet fall mens han trente på rulleskimøllen. Han mistet fotfestet og endte opp med å krasje inn i en vegg. Heldigvis kom han seg raskt, med bare noen få skrubbsår å vise til. Bø bemerket at det hele kunne ha endt mye verre, og at han følte seg velsignet den dagen​​.

- Annonse -

Til TV 2 har han sagt følgende om det som skjedde:
– Jeg lurer litt på hva som skjedde selv. Jeg gikk bare en vanlig tur, var vel 18/19 kilometer i timen. Plutselig fikk jeg et lite feilskjær, datt på magen og smalt bak i veggen. 

Thingnes Bø, 30, er en høyt anerkjent skiskytter i Norge. Hans imponerende karriere inkluderer fem OL-gull, to sølv, en bronse, og 17 VM-gull, hvorav syv er individuelle. I tillegg har han triumfert i verdenscupen tre ganger i løpet av 2018/19, 2019/20 og 2020/21 sesongene​.

På tross av skisesongens slutt, fortsetter Bø å trene intenst. Mens hans lagkamerater er på treningsleir i Spania, har Bø valgt å forbli hjemme for å forberede seg på ankomsten av hans andre barn. Bø og hans kone, Hedda Kløvstad Dæhli, venter sitt andre barn i løpet av de kommende ukene. Paret giftet seg i 2018 og ønsket deres første sønn, Gustav, til verden to år senere​​.

- Annonse -


Vi er glad det gikk så fint som det gjorde, og ønsker deg en flott sommer. 

LES OGSÅ: Marion Ravn deler nytt bilde av babymagen for første gang: «Blir vanskeligere og..»

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -