19.9 C
Oslo
onsdag, juni 7, 2023
HjemNyheterJohannes Høsflot Klæbo deler sørgelig beskjed: «Jeg beklager at...»

Johannes Høsflot Klæbo deler sørgelig beskjed: «Jeg beklager at…»

- Annonse -

Langrennsløper Johannes Høsflot Klæbo(26) er regnet som verdens beste langrennsløper. Han har vunnet fem OL-gull og verdenscupen i langrenn tre ganger.
Og nylig imponerte han igjen da han stakk av med seieren i «Tour de ski» 2023.
«Han er helt unik, Klæbo, og vinner Tour de Ski igjen. Han nærmer seg å være en av de aller største i Tour de Ski-historien nå, fastslo NRKs  kommentator Jann Post.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Johannes Høsflot Klæbo (@johanneshk)

- Annonse -

I en pressemelding fremkommer det nå at Johannes ikke deltar i NM på ski i Gjøvik til helgen. Han hadde som mål om å delta i NM-sprinten på torsdag og i verdenscup-rennet i italienske Livigno to dager senere, men nå sier han at kroppen trenger mere hvile etter «Tour de Ski».

«Jeg hadde som ambisjon å gå både NM-sprint torsdag og sprint i verdenscupen lørdag i Livigno i Italia. Etter dagens økt må jeg bare innse at kroppen trenger mer tid til restitusjon etter en tøff Tour de Ski. Derfor må jeg prioritere hardt, og det betyr at jeg ikke går NM-sprinten på Gjøvik førstkommende torsdag.
Jeg beklager at det er blitt sånn. Og jeg forstår at noen vil bli skuffet over at jeg dropper NM-sprinten, men innimellom må jeg ta vanskelige valg. Jeg håper det er forståelse for det valget jeg har gjort», sier Johannes.

Han planlegger derimot å gå verdenscup-sprint i Livigno på lørdag og verdenscup-helgene i Les Rousses og Toblach før VM.

- Annonse -

Del gjerne videre slik at dine venner får med seg dette. 

LES OGSÅ: Kjetil Jansrud avslører fantastisk gladmelding om familieforøkelse –  dette er hans egne ord

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -