Annonse

Joe(61), med Downs syndrom, dør etter at sykehuset ikke ga han mat på 20 dager!

Av

61 år gamle Guiseppe «Joe» Ulleri fra Manchester døde på sykehuset etter å ha blitt forsømt av sykehuspersonalet, han fikk ikke mat på 20 dager.

Joe, bodde på i et boligkompleks hvor han hadde egen pleieassistent, han var ikke-verbal og hadde store læringsproblemer. Den siste tiden hadde han hatt flere fall i hjemmet så han ble tatt med til Manchester Royal Infirmary. De tok røntgen av ankelen hans, men de fant ingen brudd og han ble sendt hjem igjen.

Bilde: YouTube / Michael Chang

Bare dager etter ble han innlagt igjen, og denne gang fant de brudd på bekkenet, ankelen og håndleddet og han hadde problemer med å svelge. Hans vanskeligheter med å svelge fortsatte i flere dager, noe som førte til at personalet bestemte seg for å få ham et naso-gastrisk fôringsrør den 9. mars for å forhindre at han ble kvalt. Men dette synes Joe var så ubehagelig at røret ble fjernet en dag senere.


Bilde: YouTube / Michael Chang

Slektninger av Joe forteller at han ble nektet mat i nesten tre uker på grunn av feilkommunikasjon mellom ansatte, noe som førte til at han utviklet dødelig lungebetennelse skriver BBC. 

Joe, døde av lungebetennelse, noe som oppstår når mat, magesyre eller spytt innåndes i lungene.
I følge en jury i Manchester City Coroner’s Court, ble Joe funnet død på gulvet i soverommet hans i boligkomplekset i Withington, Manchester,26. februar 2016.

Se video og hør hele historien om Joe her:

Hvil i fred Joe! Du vil aldri bli glemt!
Legg igjen et hjerte i kommentarfeltet for å lyse fred over hans minne.


LES OGSÅ: Kvinnen håner en mor for at du skjemmer bort sitt barn med Downs syndrom: Morens svar etterlater henne målløs!

Relaterte artikler