Annonse

Det var noen jenter som var ute på utdrikningslag, og plutselig var alle brudens venner borte…

Av

Da dukket det opp en mann som ville at hun skulle følge med han hjem. Hun ville ikke følge med han for hun skulle gifte seg dagen etterpå, men etter en stund lot hun seg overtale så hun ble med han.

Når de kom hjem til han så ville han naturligvis ha henne til sengs. Ette en stund bestemte de seg begge for at de ville gjøre det, men hun forlangte at han skulle bruke kondom. Han reiste seg opp av sengen og begynte å lete etter en, men han fant ingen. Så var dette med når nøden er størst… Han åpnet kjøleskapet der han hadde en pølse. Han tok pølsa og presset ut alt kjøttet av skinnet, han tredde skinnet på snoppen og gikk inn til den blivende brud som lå i sengen.

Etter en stund så hendte naturligvis det som pleier å skje når man ligger med hverandre. Begge to var svært fornøyde og begge hadde fått det de ville. Bruden reiste seg opp og reiste hjem.


Dagen etter bryllupsnatten var det klart for den ekte mannen, og etter en stund så var han klar til å dra ut snoppen sin. Til hans store overraskelse så fant han en kondomliknende sak som ikke helt hørte hjemme der.

Han spurte bruden om hva dette var, og hun svarte kjapt at det var møydomshinnen.

Brudgommen ser overrasket ut og titter på «møydomshinnen» og sier:


  • Det var jævlig flaks at jeg tok møydommen din i dag, for i morgen hadde den gått ut på dato!

Relaterte artikler