-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemHistorierJentene poserer før de skal på festen - plutselig ser de den...

Jentene poserer før de skal på festen – plutselig ser de den sjokkerende detaljen i bildet!

- Annonse -

I en morsom episode som illustrerer ungdommelig oppfinnsomhet og kreativitet, har fem unge jenter fanget oppmerksomheten til alle med sitt oppsiktsvekkende bilde. Bildet viser jentene idet de poserer før en stor fest, men det er én detalj som skiller seg ut og får folk til å le.

Hva som først ser ut som en elegant metallclutchveske som en av skoleballdeltakerne bærer, har en overraskende vri. Den britiske studenten Eleanor Clarke visste hvordan man skulle tenke utenfor boksen for å ha det ekstra morsomt med vennene sine på skoleballet. I stedet for å bry seg om lover eller regler, skapte hun sitt eget motetilbehør.

Bilde: X/@illimatic408
- Annonse -

Eleanor hadde på seg en vakker kjole som kompletterte hennes festlige antrekk, og som prikken over i-en bar hun en clutchveske som umiddelbart fanget øynene til alle. Men ved nærmere ettersyn avslørte bildet at denne vesken ikke var hva den så ut til å være ved første øyekast.

«Vet fortsatt ikke hvordan jeg slapp unna med en stor hoftekolbe som ballclutch,» skrev hun på X som @illimatic408, tidligere kjent som Twitter.
Et morsomt og originalt tilbehør som sikkert fikk latteren til å sitte løst blant vennene hennes. Eleanor Clarke viste at det er rom for lek og kreativitet, selv på en så formell anledning som skoleballet.

Bildet av de fem venninnene og deres unike tilnærming til mote har blitt delt og likt av mange som setter pris på ungdommelig pågangsmot og originalitet. Det minner oss alle om viktigheten av å ha det gøy og ikke være redd for å tenke utenfor boksen, uansett anledning!

- Annonse -

LES OGSÅ: Amalie Luels opp etter fødselen-  ble dramatisk: «Jeg ble ganske lei meg..»

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -