Annonse

Jentene jubler da de finner en lommebok med masse penger – Alt endrer seg når de finner ut hvem som eier den!

Av

14 år gamle tvillingsøstre, Makhia og Makyla var på vei hjem fra skolen da oppdager en lommebok som lå i snøen.

Bilde: Kilde

Et lite øyeblikk ble de superglade, det var nesten tusen kroner i kontanter, og mye penger for jentene, men når de sjekket litt nærmere på ID papirer som viste hvem eieren var, bestemte de seg for å levere den tilbake til eieren.

Da den funksjonshemmede veteranen Marc Walsh, innså at han mistet lommeboken etter at han hadde vært i butikken, trodde han at han aldri ville se kredittkortene, kontantene eller militær-IDen sin igjen.
«Jeg var sønderknust, jeg visste virkelig ikke hva jeg skulle gjøre» sa Marc til Fox 2 News .


Makhia og Makyla Vincent fortalte at da de fant den, tenkte de på bestefaren som også var en veteran.
«Jeg leste veterankortet, og jeg ville hatet det hvis det var bestefaren min det skjedde med, så jeg visste at vi måtte returnere det» sa Makyla.

Jentene bestemte seg for å levere lommeboken i butikken, og en dag senere fikk Marc en gledes telefon om lommeboken var funnet med alt innholdet i.

Marc ble så glad og han ville gi en finnerlønn til de som hadde levert inn lommeboken.
Med hjelp fra bilder fra overvåkningskamera klarte de å spore opp jentene, han ville så gjerne takke dem og tilby den en belønning for deres ærlighet!


«Jeg føler meg veldig glad og takknemlig for at jeg kunne hjelpe noen, fordi jeg vet at andre mennesker ville ha beholdt pengene, sa Makyla til Fox 2.
Og jentene fikk sin belønning, de fikk alle kontantene som lå i lommeboken.

Så flott at jentene valgte å gi tilbake lommeboken til eieren. De fortjener virkelig en hyllest, for at de bryr seg om andre. 

LES OGSÅ: Gutten finner en lommebok som han leverer tilbake – Rett etter får han et hjerteskjærende brev som endrer alt!

Kilde: goodnewsnetwork

Relaterte artikler