Annonse

Jentene ble født som siamesiske tvillinger! 11 år senere er de ikke til å kjenne igjen. 

Av

Tvillingene Maliyah og Kendra Herrin ble født 26. februar 2002 i Utah, USA, som siamesiske tvillinger, sammenvokste tvillinger.
Kendra og Maliyah var forbundet sammen med magen og bekkenet og delte mange vitale organer og ett par ben.

Youtube

Da jentene vokste opp, møtte foreldrene på mange vanskeligheter, og spørsmålet deres var om de skulle forsøke å skille jentene, men de visste at dette ville være en ekstremt risikabel separasjon kirurgi.

Youtube

De bestemte seg for at de måtte forsøke å separere tvillingene når de var 4 år. De ville gi jentene en sjanse for å leve et normalt liv.


 

Bilde: Kilde

De ble skilt i august 2006. Dette var det første settet av siamesiske tvillinger som ble skilt for å dele en nyre.
Kendra, beholdt sin delte nyre etter separasjons kirurgien, mens Maliyah, gjennomgikk dialyse til hun fikk transplantert en nyre, donert av hennes mor i april 2007.
Maliyah krevde spesiell omsorg, inkludert ekstra ernæring administrert gjennom et fôringsrør, samt tre dialyse sessioner per uke. Da moren ble fortalt at datteren trengte en ny nyre, nølte hun ikke et sekund. Hun var klar til å gjøre alt hun måtte for å hjelpe Maliyah.

Bilde: Kilde

Som den første suksessfulle separasjonskirurgien av siamesiske tvillinger med en delt nyre, oppnådde den banebrytende historien om Kendra og Maliyah øyeblikkelig oppmerksomhet fra ulike nasjonale medier.
Under 20 prosent av de som skilles pleier å kunne leve et relativt selvstendig liv, skriver Houston Chronicle. Å lære å leve i sine egne kropper var en seriøs utfordring og justering for jentene, men de ønsket velkommen enhver utfordring med et smil.

Se og hør mer om tvillingene her:

De har virkelig vokst opp til å bli noen fantastisk flotte jenter!
En ting er sikkert, de vet virkelig å nyte livet.


Del videre denne herlige solskinnshistorien med alle dine venner.

LES OGSÅ: Tvillingsøstrene gifter seg med to brødre – Men se den utrolige detaljen i bildet som overrasker!

Relaterte artikler