Annonse

Jente (28) trodde hun bare hadde kraftig tannverk – Men hos spesialisten fikk hun den hjerteskjærende beskjeden!

Av

En Thai kvinnes tur til tannlegen førte til den forferdelige oppdagelsen av hva som var grunnen til at tannen hennes var så vond, en svulst på størrelse med en grapefrukt!
Jenie Yoo, fra Bangkok, hadde kroniske smerter rundt fortennene siden desember i fjor, men antok at det ikke var noe alvorlig da hun oppsøkte tannlegen. I stedet for å diagnostisere problemet hennes, sendte tannlegen henne til en spesialist i Seoul, Sør-Korea, som utførte tester og røntgenbilder på henne.

Bilde: Kilde

Laboratorieresultater skulle senere avsløre at hun hadde kreft, noe som fikk en svulst til å vokse i den venstre delen av kjeven. Etter 10 økter med cellegift var fortsatt svulsten der, noe som fikk nesen og venstre øye til å bli vridd, ifølge Dailymail.

Det så ikke bra ut for Jenie så legene ba henne forberede seg på det verste, for hun fikk bare måneder å leve.
Kirurgi har også blitt utelukket tidlig av leger og spesialister i Seoul, Sør-Korea, som mente at det ikke ville være mulig.
Etter en smertefull kamp mot kreften døde dessverre Jeni. Hvil i fred.


Del gjerne med dine venner, slik at flere kan bli oppmerksomme på dette!LES OGSÅ: Har du vondt i en tann, kan du prøve dette hjemme før du ringer tannlegen!- Se tannlegens tips!

Relaterte artikler