Annonse

Jenta løper til moren og sier at det sover en mann på badet – Moren får panikk å ringer nødsentralen!

Av

Caleigh Concannon(4) er den søteste lille jenta som elsker hunder så mye at hun overbeviste mamma Heather, om å melde seg frivillig til «Golden Opportunity for Independence», en hundegård som trener tjenestehunder.
Gårdens oppgave er å styrke mennesker med nedsatt funksjonsevne til å leve et mer tilfredsstillende liv med kjærlighet og hjelp fra en hund og en mentor. Gården ikke bare trender dem, men de avler også disse vakre hjelperne i samfunnet.
Hundegården fokuserer på å gi hunder til funksjonshemmede som trenger det i hverdagen, og de ber om en samlet sum på 10. 000 kr mot hundens kostnader.

Bilde: Youtube/CBS

Gården hjelper også med kostnadsbegrensning ved innsamling, siden kostnadene for avl og opplæring av en tjenestehund kan variere mellom $ 15.000 og $ 35.000, avhengig av nivået på den assistanse en mottaker trenger.
En måte å bidra til å dempe driftskostnadene er å stole på frivillige som Caleigh og moren hennes, noen ekstra hjelpende hender er derfor veldig kjærkomment og verdifullt.

Bilde: Youtube/CBS

Caleigh, var med moren for å hjelpe til med og gi hundene vann og mat, og en god porsjon kjærlighet. I løpet av dagen en gang bestemmer Caleigh seg for å gå på toalettet, hun får sjokk når hun kommer inn, for der ligger det en mann på gulvet å «sover».


Bilde: Youtube/CBS

Hun løper raskt tilbake til moren for hun forsto at det var noe uvanlig som hadde skjedd med mannen som lå på gulvet.
Mannen hun trodde sov på gulvet viste seg å være Michael Flynn, gårdens driftsdirektør. Og han sov ikke; han hadde fått et epileptisk anfall.

Etter denne hendelsen sier Michael følgende til CBS Boston:
«Jeg er så stolt over henne. Jeg beundrer det ansvaret hun tok og hvordan hun oppfattet at det var en alvorlig situasjon». 

Takket være Caleighs heltemodig innsats fikk Michal hjelp i tide.

Se og hør hele historien her:

Del gjerne videre for å hylle hennes modige innsats. Dette var stort gjort av den lille jenta! 


LES OGSÅ: Hun trodde hun hadde rettet en liten mus fra døden –  Men sannheten viste noe helt annet!


Relaterte artikler