Annonse

Jenta legger ut et forlovelses bilde på Facebook – Da ser vennene en detalj på bilde som får dem til å skrike!

Av

Sosiale medier blir ofte brukt til å annonsere store hendelser i livet. Alt fra første gang barna lærer seg å sykle eller gå, til den gangen man skal gifte seg eller gjøre en stor endring i livet. Både Facebook, Snapchat og Instagram brukes flittig til å dele nyheter fra vårt eget liv med alle våre venner.

Det kan ofte være greit å gå igjennom det man legger ut en ekstra gang før du trykker på knappen. Det er fort gjort å legge ut en feil ting eller noe du kanskje skulle endret før du la det ut. Når du først har trykket på deleknappen, så er det tilgjengelig for alle dine venner.

Flausen på topp!
Dette paret var kanskje ikke så heldige dag de hadde forlovet seg. Hun la opp et bilde på Facebook og ville fortelle alle sine venner at de hadde blitt forlovet. Hun la ut dette bildet med følgende tekst til:


Facebook

«Jeg er virkelig velsignet i dag fordi kjærligheten i mitt liv ba meg om å gifte meg med ham. Jeg kan ikke forklare hvor glad jeg er og hvilket lykke jeg har følt. Han hadde ikke muligheten til å gi meg en ekte ring ennå, men det er tanken som teller.

Jeg vet at vi vil leve lykkelig sammen, uavhengig av alle materielle ting. Snart kommer vi tilbake med en dato «, skrev kvinnen på Facebook og rettet mot det kommende bryllupet.

Facebook

Hun var litt kjapp med å legge ut dette bildet, og hadde helt glemt å fjerne en liten ting ikke alle skulle visst om.
Det gikk ikke lang tid før meldingene og kommentarene strømmet inn til dem begge.


Det var hennes venner som oppdaget en pakning med graviditets test som ligger i venstre hjørne av bildet.
Da startet de fort og kommentere denne status oppdateringen.

Facebook

De måtte avsløre enda en nyhet, etter som det kom frem på bildet at det var en åpnet graviditets test på bildet.

Facebook

Da skrev hun en kommentar nederst:
Hei kjære venner, vi skal ha et barn også!

Dette var virkelig to flotte nyheter på en gang! Heldigvis så gikk det bra da de skulle dele nyheten, selv om de kanskje hadde tenkt å vente med å fortelle alle at de skulle ha et barn sammen.

Del videre om du også fikk et lite smil og en latter av denne herlige historien!LES OGSÅ: Dette er årets herligste svar til en telefonselger!Tårene triller, ha ha!

Relaterte artikler