Annonse

Jenta gir en lapp til kvinnen i kassen – Hun blir stiv av skrekk når hun leser den!

Av

Denne tragiske historien er noe alle kan komme i. Det kan ta bare et øyeblikk så er du der uten at du greier å komme deg ut av det. En kassemedarbeider er i løpet av arbeidsdagen i kontakt med veldig mange mennesker. Et trenet øye fra dem kan gjerne gjenkjenne noen som blir manipulert og kontrollert. Dette skjedde med en kassadame som skjønte en kvinne som trengte hjelp. Kassadamen måtte handle fort.
Takket være henne har flere kvinner gjenvunnet sin frihet.

Bilde: Kilde

I Sør-Korea arbeidet kassadamen Kim i et supermarkedet Busan. Hun registrerte en gruppe kraftige menn som kom inn sammen med en ung kvinne i butikken. Kim skjønte straks at det var noe som ikke stemte. 
Hun fulgte med den unge kvinnen, som så ut som hun ville lure seg bort fra sine følgesvenner. Da anledningen bød seg ga kvinnen en lapp til Kim i kassen.

Lappen var skrevet på tre forskjellige språk. Det var tydelig at kvinnen ba om hjelp fra politiet. På lappen forklarte kvinnen at hun ble holdt fanget i en bygning i fjerde etasje. I tillegg innrømmet den unge kvinnen at hun «jobbet ulovlig.» Hun trengte desperat hjelp.


Nå var gode råd dyre, og Kim skjønte at hun måtte komme opp med noe kjapt. Hun ba kvinnen om telefonnummeret, og forklarte det var en nødvendig del av butikkens belønningssystem. Ved hjelp av nummeret kunne Kim gå til politiet.

Pixabay

Til nød kunne følges mennene akseptere å gi nummeret til det formålet. Kims gikk til politiet, og de kunne spore nummeret. Dette var takket være Kims raske og kreative løsning. Politiet sporet opp et firma med navet Kiss Room. Det viste seg å ha en forhistorie med prostitusjon.
Eieren av telefonnummeret ble arrestert sammen med fire andre. Inne i bygningen fant de fem jenter inkludert den som Kim hadde snakket med, som hadde blitt holdt som gissel. Alle jentene var tvunget til å prostituere seg. Dette hadde pågått i flere måneder.

Bilde: Kilde

Politiet fant kundelister med mer enn 300 navn. En slik tragedie fortalt her er mye mer vanlig enn det vi liker å tenke på. Kim var snartenkt og oppfinnsom, og det førte til at flere kvinner kunne få et vanlig liv igjen.


Del videre denne sterke historien, og spre kunnskap hvordan og avdekke slike forhold.
Alt det handler om er å øke bevisstheten rundt menneskehandel.

LES OGSÅ: Den 11 år gamle jenta gir læreren en lapp fra sin mor – Da ringer læreren politiet umiddelbart! 

Forsidebilde: Kilde
Kilde: InspireMore

Relaterte artikler