-11.3 C
Oslo
tirsdag, desember 5, 2023
HjemFamilieJenta er 4 år og vet hun skal dø - når faren...

Jenta er 4 år og vet hun skal dø – når faren hører storebrors siste ord til lillesøster bryter han sammen i tårer!

- Annonse -

I timevis hadde pappa Matt Sooter sett på de to små barna sine som snakket og lekte.
Kanskje handlet samtalen om dronning Elsa eller påskeegg – to emner som hans 4-år gamle datter Adalynn «Addy» Sooter, visste masse om.
Han husker ikke akkurat hva de to diskuterte denne lørdagskvelden på et sykehus i Arkansas i USA, der Addy lå døende etter å ha slitt en lang kamp for å bekjempe «Diffuse Intrinsic Pontine Glioma (DIPG)», en sjelden svulst som starter i hjernestammen.
Men faren husker det hjerteskjærende øyeblikket som fulgte – da Addys 6 år gamle bror, Jackson, sa god natt til sin yngre søster for siste gang.

Pappa Matt sa at Addy var sliten og at det var på tide for Jackson å legge seg for å sove ikke langt fra søsterens seng. Jackson lot søsteren holde hånden hans, så strøk han henne på pannen og sa: «Jeg elsker deg.»
Matt tok et bilde som han delte Facebook som fanget et hjerteskjærende øyeblikk som har blitt delt på sosiale medier.
«En liten gutt skal ikke måtte si farvel til sin partner in crime, sin lekekamerat, sin beste venn, sin lillesøster. Det er ikke slik det skal være. Men dette er den ødelagte verdenen vi lever i.»

Bilde: Facebook skjermdump
- Annonse -

Den søte lille jenta vår mottok den mirakuløse helbredelsen som vi alle har bedt om så lenge og løp inn i Jesu armer. Hun gikk fra dette livet til det neste akkurat slik hun hadde levd: sta, men også fredelig, og omgitt av familie. Hun hadde ikke vondt på slutten. For de som ønsket å si farvel, jeg er så lei meg. Alt dette skjedde så mye raskere enn vi forventet, men det i seg selv er en velsignelse fordi hun led så lite på slutten.»


Bildet spredte seg fort i sosiale medier, et sørgelig øyeblikk men hvor det også fantes noe sterkt og kjærlighetsfullt, og foreldrene velger å tro at de kommer til å møte sin datter igjen. På Facebook-siden Addy Joy’s Hope Foundation kan du lese alt familiens reise og hvordan de i dag kjemper for å opplyse andre om sykdommen, og samle inn penger for å støtte andre syke barn.

Del gjerne videre denne sterke og rørende historien med dine venner.

- Annonse -

LES OGSÅ: Drama i kulissene under finalen på «Farmen» dette ble ikke vist på tv: «Sånne ting..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -