Annonse

Jenta blir truffet av en baseball i 170 km/t. Spillerne stopper kampen, verden står stille!

Av

I usa er baseball en veldig populær sport, det er like stort i USA som fotball er i Norge.
Det er en magisk sport, som er fyllt med spenning og fart! Har du først forstått reglene og sett noen kamper, er det stor sjanse for at du vil like sporten.
Voksne som barn følger denne sporten, med tusenvis av tilhengere verden over. Går man på kamp koser man seg med alt fra is til popcorn, som ofte blir servert i små baseball hjelper laget i plast.

I denne Yankees kampen skjedde det noe helt forferdelig, ei lita jente ble truffet av en ball i 170 km/t. Denne hendelsen kom som et sjokk for allle, øyeblikket var uutholdelig! Alle holdt pusten, spiller knelte på banen og var tydelig opprørt. Dette er en baseball spillers værste mareritt, det å treffe noen med et dårlig  skudd.

Todd Frazier kneler etter han har slått snuddet som traff jenta! 


I følge fans som satt rundt og så det som skjedde, blødde jenta, men tilstanden var ukjent.
Hennes bestefar holdt henne i armene og løftet  henne ut av stadion, hun ble umiddelbart kjørt på et sykehus i New York, der hun nå blir behandlet.
Faren ble spurt om hun måtte operere, men det var for tidlig og fortelle. Det gikk greit med henne, men omfanget av skadene etter dette kraftige skuddet visste han ikke.

Bilde: New York Post Sports / twitter

Her bærer bestefaren den lille jenta ut av stadion! 

Bilde: Scott Warner / Twitter

De har hastighets målinger på ballene som blir skutt, og denne hadde en fart opp mot 170 Km/t. Frazier som slo denne ballen er tydelig opprørt etter denne hendelsen, han sier:


» Jeg var en veldig uheldig mann, dette er noen jeg aldri hadde ønsket skulle skje. Jeg har 2 barn selv på under 3 år, så dette river i hjertet mitt. 
Jeg håper hun har det bra» 

Det går heldigvis greit med jenta som nå er på sykehuset. Hun blir behandlet av spesialister og har en liten vei tilbake for å bli helt frisk.

Todd snakket med Faren hennes like etter hendelsen, han klandrer ikke Todd for hendelsen.
Faren sier at dette kunne skjedd med hvem som helst. Han er bare glad for at det gikk så bra som det gjorde, og at hun ikke ble skadet for livet.Se filmen her:

Relaterte artikler