12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemHistorierJenta ble mobbet for sitt spesielle utseende - bare vent til du...

Jenta ble mobbet for sitt spesielle utseende – bare vent til du ser henne 30 år senere

- Annonse -

Pooja Ganatra, en ung indisk kvinne, har stått overfor et liv preget av fordommer og mobbing på grunn av sitt unike utseende, som inkluderer rødt hår og fregner. Med sitt røde hår, dype smaragdgrønne øyne og snøhvite hud, kunne man lett tro at Pooja Ganatra stammet fra Irland heller enn India.

- Annonse -

Foreldrene til Pooja var helt lamslått da hun ble født. De trodde fregnene hennes var en fødselsdefekt, siden det ikke var noe «typisk indisk» med hennes slående utseende.
«Da jeg ble født, hadde familien min aldri sett noen som lignet på meg før, fordi de alle har brun hud, svart hår og brune øyne, som de fleste indere. Da fregnene mine begynte å dukke opp overalt da jeg var tre år gammel, fordi ingen av mine slektninger noen gang hadde fått fregner før, visste de ikke hva det var», sier Pooja.

I’m 24 years old and contrary to popular belief, I’m 100% indian. I looked different since the day I was born —while…

Publisert av Humans of Bombay Tirsdag 5. desember 2017

Hennes utseende gjorde henne til en outsider på skolen, der hun jevnlig ble mobbet.
Gang på gang kom hun gråtende hjem fra skolen etter å ha blitt mobbet av sine jevnaldrende. Barndommen hennes ble overskygget av usikkerhet og dårlig selvfølelse, alt på grunn av hvordan hun så ut.

Poojas liv skulle imidlertid snart ta en bemerkelsesverdig vending. På Facebook siden Humans of Bombay skriver hun at alt begynte å endre seg da hun begynte å utforske verden gjennom reiser. Uansett hvor hun dro, ble hun møtt med komplimenter fra mennesker som beundret hennes skjønnhet.

- Annonse -

«Litt etter litt begynte jeg å innse at det å være annerledes var en gave, en unikhet som gjorde meg minneverdig. Ingen kunne glemme meg.»

Pooja går videre med å uttrykke sin stolthet over å stå opp for seg selv og nekte å bli nedtrykt av andres meninger. Hun har funnet en dyp kjærlighet for seg selv og omfavner alltid gleden, ler så mye hun kan når folk stirrer. Hun er ikke lenger opptatt av andres meninger om hennes utseende. Pooja understreker at hun har funnet nok glede i å elske seg selv og har ingen tid å kaste bort på negativitet.

Poojas historie er en påminnelse om at selvaksept og kjærlighet til seg selv er en reise som kan endre hele livet. Hennes mot og styrke inspirerer oss til å omfavne våre egne unike trekk og aldri la andres meninger definere vår egenverdi.


Se video og hør hele hennes historie her:

LES OGSÅ: Marion Ravn avslører nye detaljer fra graviditeten: «i min…»

Del gjerne videre slik at dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -