Annonse

Jasmine(16) går hjem fra skolen med magesmerter – timer etter er hun død! Det legene finner i magen hennes er skremmende!

Av

Jenta til høyre, Jasmine Beever, en 16 år gammel jente fra Skegness i England døde 7. september 2019.
Jasmine gikk hjem fra skolen på grunn av ekstreme magesmerter, kort tid etter mistet hun bevisstheten hjemme, hun ble hastet øyeblikkelig til sykehuset etter å ha opplevd ekstreme magesmerter. De forsøkte de med gjenoppliving i 15 minutter men livet sto ikke til å redde.

Bilde :Youtube/Fox

I en obduksjonsrapport ble det avdekket at Jasmine led av peritonitt. Peritonitt er en infeksjon i slimhinnen i magen. Dette skyldes vanligvis en bakterie- eller sopp infeksjon, men det som forårsaket infeksjonen i Jasmines tilfelle kan sjokkere hvem som helst.

Det kalles også «Rapunzel syndrom, et syndrom med en ekstremt sjelden tarmtilstand hos mennesker som følge av inntak av hår. Syndromet er oppkalt etter den langhårede jenta Rapunzel i eventyret av brødrene Grimm.
Selv om navnet er inspirert av eventyrprinsessen med utrolig langt hår, har ikke Rapunzel syndrom en lykkelig slutt. Tilstanden oppstår når en person har en hårball i magen, og den hårballen har en «hale» som strekker seg inn i tarmen.
Hårballen blir infisert, kroppen klarer ikke å bryte det ned og det blir til et sår som sprekker og skader organene.


Bilde: Youtube Fox

Den store hårmassen – kalt «trichobezoar» – kan forårsake fordøyelsesproblemer, som kvalme og oppkast, og i Jasmines tilfelle førte det til døden.

Se video og hør hele historien her:

Dette er en veldig spesiell diagnose, men kan være greit å vite noe om.
Del gjerne videre slik at flere blir oppmerksomme på dette. 


LES OGSÅ: Hun tror hun skal føde tvillingen –  Men på fødeavdeling får alle sjokk da de ser hva hun har båret i magen!


 

Relaterte artikler