Annonse

Janne Jemtlands sønner har mottatt 1 million kroner i donasjoner! Broren hyller alle som har hjulpet til!

Av

Janne Jemtland (36) ble skutt i hodet natt til 29. desember i fjor. Hennes mann, Svein Jemtland drepte henne og deretter skal han ha dumpet henne i Glomma.
Svein Jemtland (47) ble dømt til 18 års fengsel for drapet på kona.

Igjen sitter det to uskyldig barn opp i det hele som har mistet en mamma, og pappa sitter i fengsel.
Broren til Janne, Terje Opheim, har vært en stor støtte opp i dette. Når Janne først ble meldt savnet flyttet han inn til barna og svogeren, Svein Jemtland.

Senere har han gjort det han kunne for å ta vare på barna i denne vanskelig situasjonen. Han sørger for at de klarer seg.
«Det er tragisk for mine nevøer, de har mistet begge foreldrene. Eldstemann har sagt at pappa lyver og han har blitt trodd, det er en lettelse for han» sier Terje Opheim til VG.


Nå har onkelen lagt ut en stor takk på Facebook, til alle som har bidratt for å hjelpe guttene.
«1.000.000,-!!!!😃😃😃 Det har kommet inn en million kroner til guttene, tusen takk til alle som har bidratt, det her betyr enormt for dem.

Vil rette en spesiell takk til en person som tok kontakt med meg på mandag mens jeg spilte squash. Han hadde fulgt med på saken og ønsket å bidra økonomisk. Etter en samtale tirsdag, kom han fram til at han ville gi dem vanvittige sum av 200.000,- kroner.


Jeg har ikke nesten ikke ord for hvor takknemlig jeg er vegne av mine nevøer! Lik og del gjerne denne statusen som en liten heder til alle som har bidratt, og en ekstra takk til den fantastiske personen som ga TOHUNDRETUSEN! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😃», skriver han i et innlegg på Facebook.
For en glede å se at vi sammen kan hjelpe hverandre!

Vi tar imot Terje sin oppfordring og utfordrer alle våre lesere om å LIKE og DELE for å hylle alle som har bidratt!

LES OGSÅ: Christine Koth deler nye rørende ord fra sykesengen:Nå er jeg redd!Forsidebilde: Facebook kilde

Relaterte artikler