Annonse

Jan Thomas sin triste beskjed etter Ari Behns død: «For bare noen uker siden»!

Av

Ari Behn var godt likt av mange, og hadde mange venner. Han har virkelig satt et spor etter seg, og mange er knust etter beskjeden om Ari Behn sin død. Ari Behn ble bare 47 år gammel melder NRK. 

Sosiale medier har i det siste døgnet vært preget av sorg og triste oppdateringer.
Det er mange som sørger over Ari Behn sin bortgang. Ari var en multikunstner på så utrolig mange måter.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

The fifth Beatle, suppose A missing link #beatles #artist

Et innlegg delt av Ari Behn (@ari.behn)

Kjendisstylisten Jan Thomas har delt et innlegg på Instagram, der han deler rørende og sterke ord om sin avdøde venn.
Det har enda ikke gått opp for han at dette faktisk har skjedd. Han skriver at det gjør utrolig vondt, og at han ikke klarer å ta det innover seg.


Dette er hva han skriver med sine egne ord: 

««Det gjør så vondt, det er helt umulig å ta inn over seg»

At Ari brått og plutselig er borte, er bare tungt og altoppslukende uforståelig. Det er ikke mange dager siden jeg snakket med ham, og da planla vi flere ting vi skulle gjøre sammen på nyåret. Nå er jeg bare oppløst i tårer.


Jeg var så heldig å møte Ari for mange år siden, og i dag kan jeg ikke huske når jeg traff ham første gang. Men for hver gang vi så hverandre utviklet det seg en helt utømmelig kjærlighet mellom oss. Han var alltid en av mine nærmeste og mest støttende venner. Og jeg prøvde alltid å være det samme for ham.

Ari var en helt unik blomst i floraen. Han gikk alltid sine egne veier, og det var noe av det jeg beundret ham så mye for. Jeg fant mye av meg selv i Ari, og båndet mellom oss var sterkt. Og på mange måter føler jeg at det fortsatt vil være sånn.

Da jeg så nyhetsmeldingen om Aris dødsfall på TV nå på første juledags kveld, fikk jeg i likhet med hele Norge et ufattelig sjokk. Det gjør så vondt, det er helt umulig å ta inn over seg. Jeg sitter her nå og leser gjennom alle tekstmeldingene mellom oss, og det er så fullt av kjærlighet og inderlighet. Akkurat slik Ari alltid var. Meldingene fra ham er poetiske.

Det er ingen hemmelighet at Ari også hadde sine tyngre perioder, og det gjør denne dagen enda vondere. Å føle på motbakker i livet kan være en personlig og tung reise der man ofte isolerer seg. Det kunne virke som om Ari ville forsøke å komme seg gjennom dem, med tanke på fremtiden han snakket om. Jeg hadde kontakt med ham for bare noen uker siden. At det ble min siste kontakt med ham, er ubegripelig tungt å tenke på.

Ari ville sin familie og sine venner bare vel. Han kunne aldri gi nok støtte der noen hadde behov for det. I et rom fullt av mennesker hadde han egenskapen å være der kun for deg.

Det siste fysiske minnet jeg har av Ari, er at han var hjemme hos meg i høst og malte noe helt spesielt på veggen inne på soverommet mitt. Det har en ekstra sterk betydning for meg i dag.

Tusen takk for at du ville være vennen min, Ari. Jeg elsker deg❤️ -«

 

Se dette innlegget på Instagram

 

«Det gjør så vondt, det er helt umulig å ta inn over seg» At Ari brått og plutselig er borte, er bare tungt og altoppslukende uforståelig. Det er ikke mange dager siden jeg snakket med ham, og da planla vi flere ting vi skulle gjøre sammen på nyåret. Nå er jeg bare oppløst i tårer. Jeg var så heldig å møte Ari for mange år siden, og i dag kan jeg ikke huske når jeg traff ham første gang. Men for hver gang vi så hverandre utviklet det seg en helt utømmelig kjærlighet mellom oss. Han var alltid en av mine nærmeste og mest støttende venner. Og jeg prøvde alltid å være det samme for ham. Ari var en helt unik blomst i floraen. Han gikk alltid sine egne veier, og det var noe av det jeg beundret ham så mye for. Jeg fant mye av meg selv i Ari, og båndet mellom oss var sterkt. Og på mange måter føler jeg at det fortsatt vil være sånn. Da jeg så nyhetsmeldingen om Aris dødsfall på TV nå på første juledags kveld, fikk jeg i likhet med hele Norge et ufattelig sjokk. Det gjør så vondt, det er helt umulig å ta inn over seg. Jeg sitter her nå og leser gjennom alle tekstmeldingene mellom oss, og det er så fullt av kjærlighet og inderlighet. Akkurat slik Ari alltid var. Meldingene fra ham er poetiske. Det er ingen hemmelighet at Ari også hadde sine tyngre perioder, og det gjør denne dagen enda vondere. Å føle på motbakker i livet kan være en personlig og tung reise der man ofte isolerer seg. Det kunne virke som om Ari ville forsøke å komme seg gjennom dem, med tanke på fremtiden han snakket om. Jeg hadde kontakt med ham for bare noen uker siden. At det ble min siste kontakt med ham, er ubegripelig tungt å tenke på. Ari ville sin familie og sine venner bare vel. Han kunne aldri gi nok støtte der noen hadde behov for det. I et rom fullt av mennesker hadde han egenskapen å være der kun for deg. Det siste fysiske minnet jeg har av Ari, er at han var hjemme hos meg i høst og malte noe helt spesielt på veggen inne på soverommet mitt. Det har en ekstra sterk betydning for meg i dag. Tusen takk for at du ville være vennen min, Ari. Jeg elsker deg❤️ –

Et innlegg delt av Jan Thomas (@janthomasofficial)

Ari Behn har satt sine spor i mange liv, og det er tydelig å se med alle disse rørende og fine oppdateringen om Ari. Vi sender våre største kondolanser til barna, familie og de nærmeste pårørende.

Hvil i fred!

LES OGSÅ Märtha Louise delte en veldig spesiell julehilsen – Like før den tragiske beskjeden om Ari.

Forsidebilde: Instagram skjermdump / janthomasofficial

Relaterte artikler