-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemHelseJan Thomas åpner opp om den triste helsebeskjeden - kreftbekymring

Jan Thomas åpner opp om den triste helsebeskjeden – kreftbekymring

- Annonse -

Kjendisstylist og programleder Jan Thomas(56), har gjennom årene utvilsomt blitt en norsk stjerneskikkelse, kjent for sitt unike bidrag til underholdningsbransjen. Med sin lidenskap for skjønnhet og mote har han satt sitt eget preg på bransjen og gjort seg til en av de mest synlige figurene i norsk TV og media.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jan Thomas (@janthomasofficial)

- Annonse -

Gjennom sine mange år som programleder, deltaker i ulike TV-show og som stylist for kjendiser, har Jan Thomas vunnet både anerkjennelse og hjertene til en stor fanskare. Han har ikke bare forvandlet utallige kjendiser til ekte stjerner, men også blitt et ikon selv, kjent for sin særegne personlighet og sin evne til å kombinere stil og sjarm på en unik måte.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jan Thomas (@janthomasofficial)

Nå, i det som kan være en av de mest personlige øyeblikkene i hans liv, deler Jan Thomas en dypt rørende bekymring med offentligheten. Han åpner opp om en frykt som har begynt å henge tungt over ham, og som har potensial til å forandre alt. Jan Thomas frykter at han har fått kreft, forteller han åpenhjertig i podcasten «Jan Tomas og Einar blir venner», ifølge Se og Hør.
«Jeg vet ikke helt hva som har skjedd. I den venstre puppen min, i kjertelen, så har jeg merket at det har vært litt ømt og hovent, uten at jeg har tenkt så fryktelig mye på det, egentlig. Men i brystet mitt, i den kjertelen, så var det en liten klump som begynte å verke.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jan Thomas (@janthomasofficial)

- Annonse -

«Jeg fjernet kjertlene i brystvevet mitt. Nå skal vi se om det er noe. Jeg har hatt det sånn lenge – og man er jo livredd for K-ordet», forteller Jan Thomas.


Jan Thomas er fast bestemt på å holde alle interesserte oppdatert på resultatene av prøvesvarene, og han oppfordrer alle til å være bevisste om egen helse, spesielt menn. Det er en viktig påminnelse om betydningen av å lytte til kroppens signaler og ta grep i tide.

LES OGSÅ: Dette er familien til Stephen Ackles siste ord før begravelsen

Vi ønsker Jan Thomas lykke til med prøvesvarene og sender ham våre beste ønsker for god helse og styrke i denne utfordrende tiden. Del gjerne videre slik at venner og familie får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -