-1.8 C
Oslo
onsdag, februar 1, 2023
HjemNyheterKjendis«Jakten på kjærligheten» - Janne i dramatisk ulykke: «Da hadde jeg ingen...

«Jakten på kjærligheten» – Janne i dramatisk ulykke: «Da hadde jeg ingen puls…»!

- Annonse -

Denne høsten er «Jakten på kjærligheten» i sin 19. sesong hvor vi følger fire spente bønder i jakten på den store kjærligheten på TV2.
Bøndene som jakter på kjærligheten er Jørgen Heen Brovold (29), Janne Bull Bakk (31), Frank Sigvaldsen (35) og Tormod Bakke (61).
Janne Bull Bakk fra Melhus i Trøndelag driver et hundehotell sammen med sin fire år gamle sønn, nå er hun på utkikk etter mannen i sitt liv.
Janne hadde vært singel i to år da venninnene meldte henne på «Jakten på kjærligheten».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jakten på kjærligheten (@jpknorge)

- Annonse -

I denne ukens episode så vi Janne fikk en uventet overraskelse da en frierne valgte å forlate programmet, men det er fortsatt flere beilere på gården hennes og spenningen stiger.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jakten på kjærligheten (@jpknorge)

Janne forteller nå i et intervju med Her og Nå at hun har vært utsatt for tøffe øyeblikk i livet, som de dramatiske dagene i Thailand i 2004 da tsunamien skyldte innover feriestedet.
Vi hadde hotell rett ved stranda. Broren min og var på rommet, mens foreldrene mine og søsteren min var på stranda da de måtte springe fra den første bølgen. Da de kom for å hente broren min og meg, så vi at andrebølgen traff fra balkongen. Deretter sprang vi opp i høyden for å slippe unna den tredje bølgen. Det var veldig mange som døde på hotellet vårt. Vi var råheldige som overlevde alle fem, forteller Janne til Her og Nå.


- Annonse -

Og i fjor var hun igjen utsatt for en nesten nær døden opplevelse da hun og noen venninner skulle ta årets siste bad i elven som de hadde badet i så mange ganger før.
Men denne gangen ble kulden og strømmen for mye og hun måtte kjempe for livet.
«Jeg prøvde å gå oppover med vann til midjen, men da jeg kom til et dypt parti, tok undervannsstrømmen meg. Da var jeg så sliten at jeg ikke klarte å svømme med strømmen lenger, og ble i stedet dratt under», forteller Janne til TV tidligere i år.
Med hodet så vidt over vann og lite tilgang til oksygen var hun nær ved å dø i elven.
«En fisker lenger ned i elven skjønte hva som foregikk, og fikk dratt meg opp på land. Da hadde jeg ingen puls. Han ringte 113, og sammen med venninnen min startet de hjerte- og lungeredning. Da ambulansen kom hadde jeg så vidt puls,» sier Janne som lå på sykehuset i nesten tre uker etterpå.»

Vi er glad for at det gikk bra Janne og nå ønsker vi henne lykke til i jakten etter sin drømmeprins.

Del gjerne videre slik at flere får med seg dette.
LES OGSÅ: Heine Totland i sorg etter dødsfallet: «Ord kan ikke beskrive…»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -